Libnet.ro
UNICEF

14:15

Topul celor mai populare canale de Youtube din Romania: cine are peste 6,3 milioane de abonati

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai populare canale de Youtube din Romania: cine are peste 6,3 milioane de abonati

Potrivit platformei SocialBlade. com, cele mai populare canale de Youtube sunt ale cantaretilor, vloggerilor, dar si cele ale gamerilor. continuă pe Adevărul

Selly nu mai e rege pe YouTube: topul celor mai vizionate conturi din Romania

Cei de la SocialBlade au venit cu topul anual al conturilor de YouTube din Romania. Un top care ofera surprize, iar Selly e una dintre ele. YouTube a devenit raiul influencerilor la nivel mondial,.

Presa maghiara: Chiar si viata pensionarilor din Romania este mai buna decat cea a celor maghiari

Un sondaj global, citat de publicatia NAPI GAZDASAG si preluat de Rador, arata ca Ungaria este locul cel mai rau pentru pensionari din toata UE, cu exceptia Bulgariei. Potrivit studiului aparut in CEOWorld Magazine si reprodus in publicatia.

Unde sunt cele mai mari salarii din Romania. Iata unde se dau si cei mai putini bani

Potrivit INS Institutul National de Statistica), castigul salarial mediu net a fost de 3. 340 lei, in decembrie 2019, in crestere fata de luna prezedenta cu 161 lei +5,1%). Astfel, cele mai mari s-au inregistrat in activitati de servicii in tehnologia informatiei, inclusiv activitati de servicii informatice, respectiv de 7. 689 lei. Unde sunt cele mai mari .

Cod portocaliu si coduri galbene de viscol si vant puternic. Ce regiuni din Romania sunt afectate

Traversam acum o perioada in care vremeaisi schimba radical aspectul o data la doua-trei zile, dar daca ne uitam putin in urma am avut o foarte lunga perioada in care, cel putin din punct de vedere al precipitatiilor, nu s-a intamplat mai nimic. Cod portocaliu si coduri galbene de viscol si vant puternic La ora .

Cod galben de vreme rea. Ce zona din Romania va fi afectata si cat tine urgia

Traversam acum o perioada in care vremea isi schimba radical aspectul o data la doua-trei zile, dar daca ne uitam putin in urma am avut o foarte lunga perioada in care, cel putin din punct de vedere al precipitatiilor, nu s-a intamplat mai nimic. Cod galben de vreme rea Aceste variatii se datoreaza unor factori .

Solutii antice, tevi moderne: alternativa unei companii de stat din Romania la alimentarea cu apa

In urma cu cateva zile, o postare pe Facebook a devenit virala, dupa ce a scos la iveala solutia creativa a unei companii de stat pentru carpirea unei tevi importante de apa din Romania. in prima parte a zilei de ieri, Cristi Magurean a postat pe Facebook imaginea de mai jos insotita de un mesaj .

CALIN ILIE, PRESEDINTELE FEDERATIEI INDUSTRIEI HOTELIERE DIN ROMANIA: Ne dorim sprijinul statului pe partea de educatie si promovare

De patru ani incoace, turismul romanesc este pe un trend de crestere, a mai spus domnul Calin Ilie Antreprenorii din turism au nevoie, in primul rand, ca statul sa-si aduca aportul in acest sector prin promovarea Romaniei, mai mult decat prin realizarea unor investitii, sustine Calin Ilie, presedintele Federatiei Industriei Hoteliere din Romania.

Afacerile IT din Romania - estimare de venituri de 55 miliarde de lei, in acest an

Afacerile din sectorul de tehnologie din Romania, de la cercetare-dezvoltare in inginerie la echipamente automatizate si software, vor atinge in acest an nivelul de 55 de miliarde de lei, cifra mai mult decat dubla fata de nivelul din 2010, arata analiza unei firme de consultanta.

Barbatii din Romania, crestere cu 25% la epilare definitiva cu laser in ultimul an

Interesul barbatilor din Romania pentru aspectul fizic a crescut semnificativ in ultimii ani. Pe langa deschiderea catre tratamente faciale, antiaging, ori de eliminare a tesutului adipos de pe abdomen, din ce in ce mai multi aleg sa scape de pilozitatea excesiva de pe corp prin epilare laser.

Probleme imense pentru pensionarii din Romania. Vechimea din cartile de munca, nula

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ce se anunta pentru acestia si de ce nu mai este valabila vechimea din cartea de munca? Problemele varstnicilor incep abia acum. Probleme pentru pensionari: vechimea din cartile de munca, nula Casa Nationala de Pensii Publice a angajat o firma care a scanat 80% din cartile de munca ale .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )