Libnet.ro
UNICEF

18:15

Topul celor mai vandute albume. Trupa Tool, surpriza clasamentului VIDEO

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai vandute albume. Trupa Tool, surpriza clasamentului VIDEO

Albumul Fear Inoculum al trupei Tool a debutat pe primul loc in Billboard 200, dupa ce a inregistrat cea mai buna prima saptamana de vanzari a unui album rock din ultimul an. continuă pe Adevărul

Topul celor mai bine platiti sportivi din lume. Pe ce loc e Messi si ce se intampla cu Ronaldo

Lionel Messi este cel mai bine platit sportiv din lume in anul 2019, potrivit datelor oferite de revista americana Forbes in aceasta vara. Starul argentinian castiga 127 de milioane de dolari. Messi este urmat in clasament de Cristiano Ronaldo, care acumuleaza venituri de 109 milioane de dolari. Topul celor mai bine platiti sportivi din lume .

Simona HALEP a iesit din topul celor mai bune tenismene ale lumii. Bianca Andreescu i-a luat locul. Vezi AICI clasamentul WTA

Simona Halep a iesit din topul mondial al tenisului, dupa infrangerea din turul doi de la US Open. Halep a coborat de pe pozitia 4 pe pozitia 6 WTA, cu 4. 803 puncte. in schimba, Bianca Andreescu,.

Bianca Andreescu, pe locul 10 in topul celor mai tinere castigatoare de Grand Slam

Canadianca a castigat US Open la exact 20 de ani dupa ce Serena Williams triumfa pe acelasi teren in primul Mare Slem al carierei. A devenit una dintre cele mai tinere castigatoare de Grand Slamdin istorie si cea mai tanara invingatoare straina de la New York.

ştiri din Showbiz

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )