Libnet.ro
UNICEF

08:15

Topul filmelor romanesti care au avut cele mai mari incasari in 2019

Adevărul Adevărul,
Topul filmelor romanesti care au avut cele mai mari incasari in 2019

Doua comedii si un film biografic au avut cele mai mari incasari intre lungmetrajele romanesti lansate anul acesta pe marile ecrane. continuă pe Adevărul

Barcelona, in continuare echipa cu cele mai mari salarii din lume; Real Madrid si Juventus completeaza podiumul

Echipa de fotbal FC Barcelona si-a mentinut si in 2019 pozitia de lider in clasamentul echipelor profesioniste cu cele mai mari salarii din lume, Top 10 fiind dominat de francizele din liga nord-americana de baschet NBA), care ocupa locurile 4-10, conform unui studiu facut public de Sporting Intelligence.

Australian Open 2020 - Cele mai mari premii din istoria Grand Slam-ului de la Melbourne

Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului, va oferi premii in valoare totala de 49,1 milioane dolari americani, in crestere cu 13,6% fata de editia precedenta, au anuntat marti organizatorii competitiei care va debuta luna viitoare la Melbourne, citati de agentia Xinhua.

Presedintele uneia dintre cele mai mari tari din lume, spitalizat de urgenta

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost internat de urgenta, luni seara, dupa ce a cazut in resedinta sa oficiala.

Amenzile date de CNA in 2019: cine a primit cele mai mari sanctiuni si cine nu le-a achitat

In anul 2019, Consiliul National al Audiovizualului CNA) a aplicat posturilor de televiziune in valoare totala de 1,3 milioane de lei, campioanele amenzilor fiind Realitatea TV, Romania TV si B1 TV.

Barcelona plateste cele mai mari salarii din fotbal

Campioana Spaniei se afla pe primul loc intr-un clasament al salariilor platite in fotbalul mare dupa un sondaj realizat de Sporting Intelligenge, o agentie specializata in economie si finante.

Traditii si obiceiuri de Craciun. Acestea sunt cele mai bizare obiceiuri de Craciun din intreaga lume

Iata care sunt cele mai neobisnuite traditii de Craciun din intreaga lume.

FILME CRACIUN. Top cele mai vizionate filme din Ajunul Craciunului

Nu exista un mod mai bun de a va bucura de Ajunul Craciunului decat sa va aruncati in canapea si sa alegeti cel mai bun film pentru aceasta perioada a anului. Bineinteles ca pentru a avea tot confortul e nevoie si de cozonac, prajituri sau ciocolata calda. Iata care sunt cele mai vizionate filme din perioada Craciunului ale tuturor timpurilor.

HOROSCOP. Cele mai complicate relatii. Ce nativi nu se potrivesc deloc

Diferentele uriase dintre felul de-a fi al anumitor zodii fac ca o relatie sa fie foarte dificila, aproape imposibila. Iata care sunt cele mai complicate relatii:.

FOTO Hrusca, brazi impodobiti, iubitii langa, mancare, vestimentatie de gala - Ce au postat cele mai importante jucatoare din WTA cu ocazia Craciunului

De la Simona Halep si pana la Serena Williams, cele mai importante jucatoare din circuitul WTA au postat cate ceva cu ocazia Craciunului. Daca unele au avut colindatori Stefan Hrusca - in cazul Simonei), altele si-au etalat hainele, iubitii, machiajul, bolidul de lux sau pur si simplu s-au fotografiat cu masa de Sarbatori. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai importante postari ale jucatoarelor din circuitul WTA.

Cele mai bune 10 filme SF care au cucerit lumea in ultimul deceniu

Ultimul deceniu a fost o perioada foarte buna pentru filme, asa ca ti-am pregatit o colectie de cele mai bune filme SF, care au cucerit fanii acestui gen. Pe masura ce trece timpul, cei din.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )