Libnet.ro
UNICEF

14:00

Topul Forbes al cantaretilor cu cele mai mari venituri in 2019

Adevărul Adevărul,
Topul Forbes al cantaretilor cu cele mai mari venituri in 2019

Cantareata Taylor Swift 29 de ani), rapperul Kanye West 42 de ani) si trupa Metallica se numara intre artistii cu cele mai mari venituri in 2019, potrivit revistei Forbes. continuă pe Adevărul

FORBES: Taylor Swift, Kanye West si Metallica, intre artistii cu cele mai mari venituri in 2019

Cantareata Taylor Swift, rapperul Kanye West si trupa Metallica se numara intre artistii cu cele mai mari venituri in 2019, potrivit Forbes, relateaza News. ro.

Cele mai mari genti din istoria modei!

Fiindca in anul 2020 se vor purta gentile foarte mari, asa cum au hotarat deja marii designeri ai lumii, iata aici un top al celor mai mari posete din istoria modei! .

MedLife a achizitionat Spitalul OncoCard Brasov, unul dintre cele mai mari centre private de diagnostic si tratament oncologic din Romnia

Sistemul Medical MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta semnarea achizitionarii pachetului integral de actiuni al Spitalului OncoCard din Brasov, unul dintre cele mai mari si mai moderne centre de diagnostic si tratament oncologic din Romania si din CEE.

Tariceanu o acuza pe Firea de netransparenta in achizitiile de tramvaie si autobuze: in doar 2 ani doua firme turcesti au luat cele mai mari contracte

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a acuzat-o duminica pe primarul general al Capitalei Gabriela Firea de netransparenta in privinta mai multor contracte de achizitii pentru Bucuresti. Acesta subliniaza ca in Capitala circula tramvaie straine desi tramvaiele fabricate la Arad circula si in Cluj-Napoca, Arad si Oradea si nu vad de ce nu ar fi bune si pentru Bucuresti.

Care sunt judetele cu cele mai mari rate ale mortalitatii infantile. Dambovita, in top

Organizatia Salvati Copiii atrage atentia ca exista zone vulnerabile in privinta aparaturii medicale de interventie. Din aceasta cauza, sunt judete in care mortalitatea infantila este destul de mare.

Una dintre cele mai mari cascade din lume a secat: E prima data cand vad asa ceva

De anul viitor, buzoienii vor plati taxe si impozite locale mai mari decat in 2019

Un proiect privind majorarea impozitelor cu indicele de inflatie pe anul 2019 va fi suspus aprobarii in sedinta din aceasta saptamana a Consiliului Local Muncipal Buzau. Primarul Buzaului, Constantin Toma, spune ca majorarea este impusa de lege si ca nu ii va afecta prea mult pe buzoieni.

Simona Halep, de partea dureroasa a celei mai mari surprize a sezonului! WTA a publicat topul socurilor din 2019

Simona Halep a suferit cea mai surprinzatoare infrangere din 2019 in tenisul feminin, anunta WTA, publicand topul celor mai mari cinci surprize ale sezonului. Romanca a fost destabilizata de o schimbare tactica nebuneasca propusa de Taylor Townsend, nereusind sa isi ajusteze jocul suficient de mult pentru a contra cele 106 atacuri la fileu ale americancei.

Cine sunt cele mai bogate vedete din lume. Cati bani are in cont Celine Dion

Fie ca ne place, fie ca nu, trebuie sa recunoastem ca suntem curiosi ce averi au reusit sa stranga vedetele internationale, din lumea muzicii si nu numai, de-a lungul carierei lor. Exista tot felul de topuri facute de reviste celebre, ca spre exemplu Forbes, care ne incita curiozitatea, admiratia si, uneori chiar invidia. Cine sunt .

Google Romania a anuntat topul cautarilor din 2019: Razvan Ciobanu, peste prezidentiale si europarlamentare Prohodul, versurile anului Vezi cele mai populare retete, filme, telefoane, diete si evenimente sportive (FOTO)

Google Romania a anuntat cele mai populare cautari din anul 2019. Daca eMag Black Friday a suscitat cel mai mare interes printre internauti, marea surpriza consta in faptul ca Razvan Ciobanu,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )