Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Cele mai ascultate piese in ultimul deceniu, in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai ascultate piese in ultimul deceniu, in Marea Britanie

In urma unui sondaj realizat de PPL si BBC Radio 2, a fost realizat topul celor mai ascultate piese in ultimii 10 ani, in Marea Britanie. continuă pe Adevărul

Smithfield Foods inchide una dintre cele mai mari fabrici de carne de porc din SUA, din cauza coronavirusului

Smithfield Foods, cel mai mare procesator de carne de porc din lume, a anuntat ca inchide pe termen nedefinit una dintre cele mai mari fabrici de profil din Statele Unite, din cauza mai multor cazuri de coronavirus in randul angajatilor sai, compania avertizand ca tara este periculos de aproape de o limita in aprovizionarea magazinelor alimentare, transmite Reuters.

Chicago Tribune: Cursa pentru un tratament eficient impotriva virusului COVID-19: supozitii, incercari, dar fara un raspuns clar. Vezi cateva dintre cele mai promitatoare tratamente studiate

Pe masura ce COVID-19 continua sa secere zilnic mii de vieti de pe glob, la nivel mondial, eforturile in vederea gasirii unui tratament intra in viteza. Pana acum, in urma unor studii riguroase, niciun tratament nu s-a dovedit ca ar face mai mult bine decat rau un aspect deseori ignorat de presedintele Trump si de unii medici care au promovat presupusele beneficii ale anumitor medicamente. Asta face ca, pe masura ce studiile continua, angajatii din sectorul medical aflati in linia intai sa se gandeasca la propriile strategii. Vezi in articol cateva dintre cele mai promitatoare tratamente studiate.

Urari de Florii. Cele mai inspirate mesaje, urari si felicitari de Florii pentru persoana iubita

Urari de Florii. Cu putin timp inainte de Paste e timpul pentru cele mai generoase urari de Florii.

Statele Unite devin tara cu cele mai multe decese din lume din cauza coronavirusului

Statele Unite au depasit sambata Italia, devenind tara cu cele mai multe decese inregistrate din cauza coronavirusului, raportand peste 20. 000 de decese, potrivit Universitatii Johns Hopkins.

COVID-19: China a raportat cele mai multe cazuri zilnice din ultimele cinci saptamani

Autoritatile chineze au raportat, pentru duminica, 108 cazuri noi de infectare cu Covid-19, cu noua mai mult decat in intervalul anterior, acesta fiind cel mai mare numar de imbolnaviri inregistrat in tara in mai mult de cinci saptamani.

China a raportat cele mai multe cazuri zilnice de coronavirus din ultimele cinci saptamani

Autoritatile chineze au raportat, pentru duminica, 108 cazuri noi de infectare cu Covid-19, cu noua mai mult decat in intervalul anterior, acesta fiind cel mai mare numar de imbolnaviri inregistrat in tara in mai mult de cinci saptamani, informeaza Reuters.

Romania are cele mai ieftine oua din UE, la poarta fermei. Vanzarile, afectate de coronavirus

Vanzarile de oua in perioada Sarbatorilor Pascale vor fi mai mici in acest an cu circa 30% fata de 2019, din cauza restrictiilor impuse de criza generata de noul coronavirus, iar preturile vor fi similare cu cele de anul trecut, desi costurile de productie s-au majorat in 2020, sustine presedintele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania UCPR), Ilie Van.

Cum sa decorezi ouale de Paste: cele mai bune vopsele naturale

Conform traditiei, ouale se inrosesc in Joia Mare. Chiar daca varianta de a le cumpara gata vopsite din magazine pare cea mai simpla, este mult mai usor decat crezi sa le faci chiar tu, acasa, folosind vopsele naturale.

Cele mai cautate produse pe Flanco.ro: espressoarele, imprimantele, televizoarele, consolele, jocurile PS4 si electrocasnicele mici

Vanzarile Flanco au scazut cu 30% in luna martie, dupa ce retailerul a inchis magazinele din malluri si cateva dintre magazinele stradale, iar clientii au preferat sa cumpere mai mult din online, unde vanzarile au inregistrat o crestere de 50%, a.

Bolile care au provocat cele mai mari pandemii din istorie. Cum au disparut sute de milioane de oameni

Pandemia este o epidemie care se extinde pe un teritoriu foarte mare, intr-o tara, in mai multe tari sau continente.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )