Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cine este Netta Barzilai, castigatoarea Eurovision 2018, si cum explica israeliana sunetele de gaina din piesa ei VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine este Netta Barzilai, castigatoarea Eurovision 2018, si cum explica israeliana sunetele de gaina din piesa ei VIDEO

Netta Barzilai, in varsta de 25 de ani, care i-a adus Israelului trofelul Eurovision 2018, a inregistrat primul ei succes din cariera odata cu castigarea competitiei muzicale, dupa ce anterior a fost inrolata in armata. Tanara a lamurit si semnificatia ineditelor sunete de gaina din piesa Toy. continuă pe Adevărul

Castigatoarea Eurovision 2018: Eu am participat pentru a face rost de concerte, pentru ca imi era greu sa supravietuiesc ca artist VIDEO

Castigatoarea Eurovision 2018, Netta Barzilai 25 de ani), a vorbit in cadrul conferintei de presa organizate in urma competitiei despre sustinerea primita din partea comunitatii LGBT, cat de greu a fost pentru ea sa fie ambasadoarea Israelului si despre momentul in care Salvador Sobral, castigatorul de anul trecut care i-a criticat dur piesa, i-a inmanat trofeul.

Marian Nistor, despre castigatoarea Eurovision 2018: Nu am fost foarte impresionat

Marian Nistor a vorbit in emisiunea Voi cu Voicu, despre castigatoarea Eurovision 2018. Si da si nu. Nu am fost foarte impresionat. Si chiar nu am inteles de ce Romania nu a fost deloc, pentru ca.

Castigatoarea EUROVISION 2018: Ma respect indiferent de ce masuri am

Castigatoarea trofeului Eurovision 2018, Netta Barzilai, a declarat sambata noaptea, la conferinta de presa ce a urmat marii finale, ca aspiratia sa este sa fie ea insasi, dincolo de orice.

Eurovision 2018: Clasamentul final si punctajele din semifinale. Moldova a avut unul dintre cele mai bune punctaje in semifinale

Conform rezultatelor dezvaluite de organizatori, castigatoarea Eurovision 2018, israelianca Netta Barzilai, a dominat si semifinalele. Interesant este insa ca reprezentantii Moldovei au avut o clasare mult mai buna in cea de-a doua semifinala, fiind pe podium cu mai multe puncte decat in finala competitiei. Va prezentam clasamentul detaliat din finala Eurovision 2018, dar si rezultatele celor doua semifinale.

Israel a castigat Eurovision 2018. Pe ce loc s-a clasat Moldova si topul complet VIDEO

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, este castigatoarea Eurovision 2018. Artista, in varsta de 25 de ani, a cucerit publicul si specialistii cu piesa Toy. Grupul DoReDoS, care a reprezentat Moldova cu melodia My Lucky Day, a terminat competitia pe locul zece.

Castigatoarea Eurovision nu va renunta sa cante la nunti. Cu cat era platita pana acum

Castigatoarea Eurovison 2018, Netta Barzilai, a declarat la conferinta de presa organizata dupa castigarea marelui premiu ca este fericita ca a reusit sa schimbe imaginea Israelului. Sunt atat de.

Victoria Israelului la Eurovision 2018, criticata dur de un finalist: E corecta doar daca vedem concursul ca pe un circ

Victoria Israelului la Eurovision 2018 a atras critici dure din partea unui finalist, care a declarat ca Netta Barzilai este castigatoarea de drept doar in masura in care concursul este vazut ca un circ.

VIDEO Israel a castigat Eurovision. Pe ce loc s-a clasat Moldova si topul complet

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, este castigatoarea Eurovision 2018. Artista, in varsta de 25 de ani, a cucerit publicul si specialistii cu piesa Toy.

Eurovision 2018 Netta Barzilai din Israel cstiga prin stridenta si un mesaj puternic: Sarbatoresc, indiferent de marimea mea

E grasa, poarta costume ostentative, canta strident si onomatopeic. insa canta bine si isi are propriul stil, aceasta Netta Barzilai, castigatoare a Eurovisionului 2018 pentru Israel. Sfidandu-si corpolenta, care pe scena nu e chiar un atu, interpreta de 25 de ani a transmis ieri un mesaj puternic pe tema autodeterminarii feminine. Un mesaj mai subtil, neconfirmat, ar putea fi legat de faptul ca trofeul a ajuns anul acesta la locul potrivit, intr-o tara care a aruncat recent un ou fierbinte politicilor externe, prin mutarea capitalei sale la Ierusalim.

Eurovision 2018: Cine a castigat marea finala a competitiei. Vezi topul complet (FOTO, VIDEO)

Netta Barzilai, in varsta de 25 de ani, reprezentanta Israelului, a castigat Eurovision 2018, cu piesa Toy, obtinand un total de 529 de puncte. Astfel, urmatoarea editie a concursului Eurovision se va.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )