Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Israel a castigat Eurovision. Pe ce loc s-a clasat Moldova si topul complet

Adevărul Adevărul,
VIDEO Israel a castigat Eurovision. Pe ce loc s-a clasat Moldova si topul complet

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, este castigatoarea Eurovision 2018. Artista, in varsta de 25 de ani, a cucerit publicul si specialistii cu piesa Toy. continuă pe Adevărul

Israel a castigat Eurovision 2018. Pe ce loc s-a clasat Moldova si topul complet VIDEO

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, este castigatoarea Eurovision 2018. Artista, in varsta de 25 de ani, a cucerit publicul si specialistii cu piesa Toy. Grupul DoReDoS, care a reprezentat Moldova cu melodia My Lucky Day, a terminat competitia pe locul zece.

VIDEO Israel a cstigat Eurovision 2018

Israel a castigat concursul Eurovision 2018, cu melodia Toy interpretata de Netta Barzilai. Finala concursului care s-a desfasurat la Lisabona a fost marcata de intreruperea recitalului britanicei SuRie de un barbat care a urcat pe scena si care i-a luat microfonul, dar si de show-uri pirotehnice, dance, rock si country, scrie news. ro.

Israel a castigat Eurovision 2018. Lupta de cosmar cu Austria si Cipru!

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a castigat aseara Marea Finala Eurovision dupa o lupta stansa cu Austria, Cipru si Suedia. Artista a ajuns pe primul loc dupa ce a primit cele mai multe puncte din partea publicului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )