Libnet.ro
UNICEF

16:45

O televiziune dedicata traficului din Romania a obtinut licenta audiovizuala din partea CNA

Adevărul Adevărul,
O televiziune dedicata traficului din Romania a obtinut licenta audiovizuala din partea CNA

O televiziune nationala dedicata traficului din Romania, Trafic TV, detinuta de SC Telestore SRL din Bucuresti, a obtinut joi, din partea Consiliului National al Audiovizualului CNA), o licenta audiovizuala pentru difuzarea prin satelit, arata News. ro. continuă pe Adevărul

Primul canal TV 4K/Ultra HD din Romania va fi lansat in luna noiembrie! Cat va costa pachetul de servicii de internet, televiziune si telefonie fixa

Unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Bucuresti va lansa primul canal TV 4K/Ultra HD din Romania, incepand cu luna noiembrie. iNES Group va lansa FUNBOX 4K/UHD -intr-un.

Portugalia va trimite pana la 1000 de militari in cadrul brigazii multinationale din Romania

Armata Portugaliei va trimite un batalion din Fortele Terestre, cu un efectiv intre 500 si 1000 de oameni, pentru a activa in cadrul brigazii multinationale din Romania.

Topul celor mai productive companii din Romania

Peste 10 miliarde de lei cifra de afaceri si peste un miliard de lei profit brut - este valoarea cumulata a rezultatelor financiare ale celor mai peformante IMM-uri din Romania, incluse in Topul National al Firmelor Private din Romania, lansat ieri.

Tedi, fiul lui Serban Copot, a fost numit Ambasadorul puilor de urs orfani din Romania

Tedi, fiul lui Serban Copot, a implinit ieri 5 ani, ocazie cu care a primit unul din cele mai impresionante cadouri. Micutul a fost numit de WWF Romania Ambasadorul puilor de urs orfani aflati in Centrul pentru Reabilitarea Ursilor Orfani din Muntii Hasmas.

CNA-ul britanic va analiza reportajul de la SkyNews despre presupusul trafic de arme din Romania

CNA-ul britanic a decis sa analizeze reportajul de la SkyNews despre presupusul trafic de arme din Romania. Institutia a primit 190 de plangeri in legatura cu acest controversat caz, informeaza B1.

Adrian Radulescu, noul presedinte al Asociatiei Fermierilor din Romania

Asociatia Fermierilor din Romania AFR), membru fondator al Federatiei Nationale Pro Agro, l-a ales pe Adrian Radulescu in functia de presedintele, potrivit unui comunicat remis Redactiei.

Cine incaseaza cea mai mare pensie din Romania. Pensionarul primeste 8.000 de euro, lunar, din partea statului

Cea mai mare pensie din Romania este incasata de fostul sef al Penitenciarului Colibasi Gheorghe Balasoiu. Pensionarul primeste, lunar, 34. 000 de lei din partea statului, adica, aproximativ 8. 000 de euro.

Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani

Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani, iar cu acesti bani s-ar fi putut realiza multe proiecte, a declarat, la finalul saptamanii trecute, Ionut Misa, directorul general al Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF, referindu-se la preturile de transfer.

Renault rechema in service automobile Megane si Talisman din Romania, din cauza franelor si a banchetei

Renault Romania a initiat o campanie de rechemare in service pentru mai multe automobile Megane si Talisman, din cauza unor posibile probleme la frane si la suruburile de fixare a banchetei spate.

Nivelul de dezvoltare a sectorului asigurarilor auto din Romania ramane redus comparativ cu statele europene

ACTUALIZARE 14:20 Nivelul de dezvoltare a sectorului asigurarilor auto din tara noastra ramane inca redus fata de majoritatea statelor europene, chiar si fata de cele din regiune, reiese din raportul Mediul concurential romanesc - evolutii in sectoare esentiale 2016, trimis Redactiei. *ACTUALIZARE 10:27 Consiliul Concurentei a demarat in primul semestru al anului 7 investigatii privind posibile incalcari ale legislatiei *Romania a inregistrat cea mai mare reducere din UE a pretului benzinei in ultimii doi ani .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )