Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO INCREDIBIL! Cantareata de la noi, condamnata la inchisoare pentru trafic de droguri!

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO INCREDIBIL! Cantareata de la noi, condamnata la inchisoare pentru trafic de droguri!

O fosta concurenta de la Vocea Romaniei a fost condamnata pentru trafic de droguri la doi ani de inchisoare si. continuă pe Devorator Monden

VIDEO Cantareata de la noi, condamnata la inchisoare pentru trafic de droguri!

O fosta concurenta de la Vocea Romaniei a fost condamnata pentru trafic de droguri la doi ani de inchisoare si.

Fratele unui judecator din Bucuresti, retinut pentru TRAFIC DE DROGURI

Fratele unui judecator din Bucuresti a fost retinut pentru trafic de droguri. Barbatul, in varsta de 35 de ani, a carei mama a fost de asemenea magistrat la inalta Curte, a fost prins in flagrant, in timp ce.

Avocata de la Baroul Bucuresti, retinuta pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a avocatei Ramona Joldes, avocat in cadrul Baroului Bucuresti, retinuta pentru trafic de influenta. Avocata este.

Procurorii DNA cer spor de un an inchisoare pentru Adrian Nastase. Fostul premier: Ma gandesc sa renunt la cetatenia romana (VIDEO)

Procurori Directiei Nationale Anticorputie cer inca un an ca spor de detentie pentru Adrian Nastase. Magistratii de la Tribunalul Bucuresti judeca luni contopirea pedepselor din dosarele Zambbaccian si Trofeul.

DNA a retinut un avocat pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul Direc and tiei Na and tionale Anticorup and tie Timisoara au dispus retinerea pentru 24 de ore a avocatei Ramona Elena Joldes din cadrul Baroului Bucure and sti, acuzata de trafic de influenta, potrivit unui comunicat la DNA remis redactiei.

Un an de inchisoare pentru agresorul lui Bogdan Aurescu

Adrian Vlad, barbatul acuzat ca l-a agresat pe secretarul de stat de la Ministerul Afacerilor Externe MAE) Bogdan Aurescu, pe holurile Facultatii de Drept din Bucuresti, a fost condamnat, miercuri, la un an de inchisoare cu executare, pentru ultraj, anunta Mediafax.

Gigi Becali ar putea iesi pentru o zi din inchisoare pentru buna purtare

George Becali ar putea iesi pentru o zi din inchisoare pentru buna purtare la inceputul lunii mai, potrivit unei comisii din cadrul Penitenciarului Poarta Alba, o decizie concreta urmand sa fie luata de.

DNA cere inca un an de inchisoare pentru Adrian Nastase. Fostul premier vrea sa renunte la cetatenia romana

Un procuror al DNA a cerut luni la Tribunalul Bucuresti acordarea unui spor de pedeapsa de un an lui Adrian Nastase, care sa se adauge la cinci ani de inchisoare rezultati in urma contopirii condamnarilor din dosarele 'Zambaccian' si 'Trofeul Calitatii', transmite Agerpres.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )