Libnet.ro
UNICEF

12:45

Concertul Iron Maiden la Bucuresti: traficul restrictionat pe doua bulevarde

Adevărul Adevărul,
Concertul Iron Maiden la Bucuresti: traficul restrictionat pe doua bulevarde

O serie de restrictii de circulatie vor fi impuse, miercuri, pe Bulevardul Libertatii, precum si pe Bulevardul Unirii, pentru concertul sustinut de grupul britanic Iron Maiden, in Piata Constitutiei din Bucuresti, anunta organizatorii spectacolului. continuă pe Adevărul

Concert Iron Maiden, la Bucuresti. Ce restrictii de trafic vor fi impuse.

O serie de restrictii de circulatie vor fi impuse, miercuri, pe Bulevardul Libertatii, precum si pe Bulevardul Unirii, pentru concertul sustinut de grupul britanic Iron Maiden, in Piata Constitutiei din Bucuresti, informeaza organizatorii, potrivit Mediafax. Restrictionarea este valabila in intervalul orar 12. 00 pana in data de 25 iulie) pe Bulevardul Libertatii, intre Bulevardul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie. Pentru buna desfasurare a concertului, circulatia rutiera va fi .

Concert Iron Maiden - Bilete, acces public, restrictii de circulatie

Pe 24 iulie 2013, in Piata Constitutiei, grupul britanic IRON MAIDEN prezinta, in premiera in Romania, grandiosul show desfasurat sub egida turneului Maiden England. In deschidere vor concerta grupurile VOODOO SIX si ANTHRAX. Organizatorii evenimentului, Marcel Avram, East European Events si DD East Entertainment, au oferit ultimele informatii legate de vanzarea de bilete si accesul publicului la concertul Iron Maiden.

Restrictii in trafic miercuri in ziua concertului Iron Maiden, in Piata Constitutiei din Bucuresti

Traficul rutier va fi restrictionat miercuri pe Bulevardul Libertatii, precum si pe Bulevardul Unirii, pentru concertul sustinut de grupul britanic Iron Maiden, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Restrictionarea este valabila in intervalul orar 12. 00 pana in data de 25 iulie) pe Bulevardul Libertatii, intre Bulevardul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie.

Restrictii de trafic in Bucuresti in ziua concertului Iron Maiden

O serie de restrictii de circulatie vor fi impuse, miercuri, pe Bulevardul Libertatii, precum si pe Bulevardul Unirii, pentru concertul sustinut de grupul britanic Iron Maiden, in Piata Constitutiei din Bucuresti, informeaza organizatorii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )