Libnet.ro
UNICEF

21:02

Mai este o zi pana la concertul IRON MAIDEN. ...

România Liberă România Liberă,
Mai este o zi pana la concertul IRON MAIDEN. ...

Autoritatile au inchis deja circulatia pe mai multe strazi din Bucuresti pentru amenajarea zonei in care se va desfasura unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale din acest an: concertul formatiei Iron Maiden Astfel, incepand de marti, de la ora 16. 00 si pana pe 25 iulie, la ora 03. 00, circulatia pe Bulevardul Libertatii,este restrictionata. Miercuri, 24 iulie 2013, incepand cu ora 00:00, pana joi, 25 iulie 2013, ora 03:00, se va restrictiona traficul rutier pe Bulevardul Unirii, . continuă pe România Liberă

Mai este o zi pana la concertul IRON MAIDEN. ...

Autoritatile au inchis deja circulatia pe mai multe strazi din Bucuresti pentru amenajarea zonei in care se va desfasura unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale din acest an: concertul formatiei Iron Maiden Astfel, incepand de marti, de la ora 16. 00 si pana pe 25 iulie, la ora 03. 00, circulatia pe Bulevardul Libertatii,este restrictionata. Miercuri, 24 iulie 2013, incepand cu ora 00:00, pana joi, 25 iulie 2013, ora 03:00, se va restrictiona traficul rutier pe Bulevardul Unirii, .

200 de jandarmi vor asigura linistea si ordinea publica la concertul Iron Maiden

Peste 200 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica la concertul Iron Maiden, care va avea loc miercuri, incepand cu ora 16. 30, in Piata Constitutiei, anunta institutia intr-un comunicat de presa.

Peste 200 de jandarmi vor asigura ordinea la concertul Iron Maiden, iar traficul va fi restrictionat

Peste 200 de jandarmi vor asigura ordinea publica la concertul trupei legendare Iron Maiden care va avea loc miercuri in Piata Constitutiei din Bucuresti. Spectatorii nu au voie sa vina la eveniment cu umbrele, sticle bautura sau parfum si nici cu aparate de fotografiat cu obiectiv detasabil. in plus, incepand cu ora 14. 00 traficul va fi restrictionat pe Bulevardul Libertatii si pe Bulevardul Unirii.

Concert Iron Maiden - Bilete, acces public, restrictii de circulatie

Pe 24 iulie 2013, in Piata Constitutiei, grupul britanic IRON MAIDEN prezinta, in premiera in Romania, grandiosul show desfasurat sub egida turneului Maiden England. In deschidere vor concerta grupurile VOODOO SIX si ANTHRAX. Organizatorii evenimentului, Marcel Avram, East European Events si DD East Entertainment, au oferit ultimele informatii legate de vanzarea de bilete si accesul publicului la concertul Iron Maiden.

Restrictii in trafic miercuri in ziua concertului Iron Maiden, in Piata Constitutiei din Bucuresti

Traficul rutier va fi restrictionat miercuri pe Bulevardul Libertatii, precum si pe Bulevardul Unirii, pentru concertul sustinut de grupul britanic Iron Maiden, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Restrictionarea este valabila in intervalul orar 12. 00 pana in data de 25 iulie) pe Bulevardul Libertatii, intre Bulevardul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie.

Concert Iron Maiden, la Bucuresti. Ce restrictii de trafic vor fi impuse.

O serie de restrictii de circulatie vor fi impuse, miercuri, pe Bulevardul Libertatii, precum si pe Bulevardul Unirii, pentru concertul sustinut de grupul britanic Iron Maiden, in Piata Constitutiei din Bucuresti, informeaza organizatorii, potrivit Mediafax. Restrictionarea este valabila in intervalul orar 12. 00 pana in data de 25 iulie) pe Bulevardul Libertatii, intre Bulevardul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie. Pentru buna desfasurare a concertului, circulatia rutiera va fi .

VIDEO Vezi ce PRETENTII au membrii trupei IRON MAIDEN pentru concertul de la Bucuresti.

Membrii trupei Iron Maiden vor ajunge in Romania la bordul unui avion Boeing 757, pilotat chiar de solistul trupei Bruce Dickinson, potrivit b1tv. Printre preferintele lor culinare sunt brocoli si ceaiul. // Rockerii vor ramane in tara numai pe perioada evenimentului, timp in care se asteapta sa le fie indeplinite toate dorintele. Vedetele au cerut in culise zeci de kilograme de legume si peste fiert. Pe langa brocoli, starurile rock se asteapta la doi maseuri si peste .

Concertul Iron Maiden la Bucuresti: traficul restrictionat pe doua bulevarde

O serie de restrictii de circulatie vor fi impuse, miercuri, pe Bulevardul Libertatii, precum si pe Bulevardul Unirii, pentru concertul sustinut de grupul britanic Iron Maiden, in Piata Constitutiei din Bucuresti, anunta organizatorii spectacolului.

Restrictii de trafic in Bucuresti in ziua concertului Iron Maiden

O serie de restrictii de circulatie vor fi impuse, miercuri, pe Bulevardul Libertatii, precum si pe Bulevardul Unirii, pentru concertul sustinut de grupul britanic Iron Maiden, in Piata Constitutiei din Bucuresti, informeaza organizatorii.

Heavy metal-ul vine cu restrictii in trafic, in Capitala. Care sunt strazile blocate din cauza concertului Iron Maiden

Brigada Rutiera de Politie anunta ca vor exista mai multe restrictii in trafic joi, 25 iulie, cu ocazia desfasurarii concertului Iron Maiden.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )