Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO Netflix a lansat trailerul filmului Cei doi papi. Scene intense cu Anthony Hopkins si Jonathan Pryce: M-am luptat sa fiu corect, dar am pierdut

Adevărul Adevărul,
VIDEO Netflix a lansat trailerul filmului Cei doi papi. Scene intense cu Anthony Hopkins si Jonathan Pryce: M-am luptat sa fiu corect, dar am pierdut

Netflix a lansat trailerul si afisul filmului The Two PopesCei doi papi, cu actorii Anthony Hopkins si Jonathan Pryce in rolurile principale. continuă pe Adevărul

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, poza de colectie. Cum aratau cei doi in ziua nuntii

Anamaria Prodan continua sa isi surprinda fanii cu fotografiile pe care le posteaza pe retelele de socializare. Ultima poza de pe contul de Instagram este facuta la nunta cu Laurentiu Reghecampf. Cei care o urmaresc pe internet i-au transmis ca arata superb in rochie de mireasa, iar postarea a adunat deja peste 13. 000 de aprecieri.

Ponta anunta suspendarea din partid a lui Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu. Cei doi erau deja cu demisiile pe masa

La o zi de la izbucnirea scandalului in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania anunta ca ii sanctioneaza pe cei care au tradat la investirea guvernului Orban, printre care prim-vicepresedintii Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu. Decizia, chiar daca a fost luata luni, a fost comunicata abia marti seara, dupa ce au aparut informatii ca cei doi vor sa demisioneze. Partidul lui Ponta, in pragul scindarii. Constantin, Cimpeanu, parlamentari si sefi de organizatii vor sa demisioneze din Pro Romania surse)Tudose, un nou mesaj pentru Ponta: Raman la PRO. Pleaca tu!.

Gabriela Firea, invitat de onoare la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cei doi se judeca, insa, de cativa ani

Fiica cea mare a lui Gigi Becali s-a casatorit. Cununia civila a avut loc la un hotel de lux, iar invitati au fost numai unul si unul. in mod surprinzator, patronul FCSB a invitat-o chiar si pe Gabriela Firea cu care s-a judecat in instanta, la nunta fiicei sale, Teodora. Gabriela Firea, invitat de onoare .

Cei doi fii ai lui Adrian Nastase anunta ca voteaza cu Viorica Dancila la prezidentiale: Reaua cea mai mica

Cei doi fii ai fostului premier Adrian Nastase, Andrei si Mihnea, anunta pe Facebook ca la alegerile prezidentiale o vor vota pe Viorica Dancila, definita de tatal lor drept reaua cea mai mica, cu referire la faptul ca, in mai multe cazuri, principiul in functie de care au votat romanii a fost acela al raului cel mai mic.

Alina Puscas s-a pozat cu iubitul ei in dormitor. Ipostaze intime cu cei doi. Imaginile au ajuns pe internet

Alina Puscas a implinit, pe 2 noiembrie, varsta de 34 de ani. Vedeta si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de iubitul ei, in Paris. Acesta a fotografiat-o in dormitor, dimineata, iar Alina a postat poza pe retelele de socializare si i-a multumit barbatului pentru momentele minunate petrecute in capitala Frantei. Alina Puscas si-a sarbatorit ziua .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )