Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lou Reed a murit. Viata unui rocker de legenda, colaborator cu Andy Warhol

Adevărul Adevărul,
Lou Reed a murit. Viata unui rocker de legenda, colaborator cu Andy Warhol

Lou Reed, unul dintre cei mai importanti solisti rock din istorie a murit astazi la varsta de 71 de ani. Cauza mortii nu este cunoscuta, dar solistul a facut un transplant de ficat la finalul primaverii. continuă pe Adevărul

Cantaretul Lou Reed a murit la 71 de ani.

Cantaretul Lou Reed, liderul Velvet Underground in anii 1960 si 1970, a murit duminica, in apropiere de New York, la varsta de 71 de ani, transmite Agerpres. Decesul interpretului Walk on the Wild Side si Perfect Day a fost anuntat initial pe site-ul revistei specializate Rolling Stones, inainte de a fi confirmat de agentul sau cotidianului britanic The Guardian si The New York Times. Cauza decesului nu a fost precizata. AFP nu a putut contacta imediat agentul sau si nici casa de .

VIDEO ARHIVA Lou Reed, legendarul solist al trupei Velvet Underground, a murit la varsta de 71 de ani

Legendarul artist Lou Reed, solist al trupei Velvet Underground intre anii 1960 si 1970, a murit in apropiere de orasul New York duminica, la varsta de 71 de ani, a transmis presa americana. Decesul interpretului pieselor Walk on the wild side si Perfect day, a carui cauza nu a fost precizata, a fost anuntat initial de revista Rolling Stones pe site-ul sau de Internet, inainte de a fi confirmat de agentul artistului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )