Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cel putin 14 persoane ranite dupa o furtuna puternica la un concert Backstreet Boys

Adevărul Adevărul,
Cel putin 14 persoane ranite dupa o furtuna puternica la un concert Backstreet Boys

Cel putin 14 persoane au fost transportate sambata la spital dupa ce o furtuna a daramat o structura de metal de la intrarea la un concert in aer liber Backstreet Boys, in Oklahoma, conform unui purtator de cuvant, scrie CNN. continuă pe Adevărul

VIDEO Cel putin 14 persoane au ajuns la spital din cauza unei furtuni la un concert Backstreet Boys

Cel putin 14 persoane au fost transportate la spital dupa ce o structura metalica a fost doborata de o furtuna la un concert in Oklahoma al formatiei Backstreet Boys, informeaza postul CNN, citat de Mediafax.

Accident grav pe o autostrada din Germania, dupa ce un autocar s-a rasturnat. Sunt cel putin 22 victime

Cel putin 16 persoane au fost ranite si sunt in stare grava, dupa ce au fost implicate intr-un accident care a avut loc pe o autostrada din nordul Germaniei. Accidentul a avut loc vineri dimineata. Un.

Accident grav pe o autostrada din Germania, dupa ce un autocar s-a rasturnat. Sunt cel putin 16 victime

Cel putin 16 persoane au fost ranite si sunt in stare grava, dupa ce au fost implicate intr-un accident care a avut loc pe o autostrada din nordul Germaniei. Accidentul a avut loc vineri dimineata. Un.

Cel putin 40 de persoane au murit in urma incidentului din Italia. Zeci de persoane sunt inca disparute

Aproximativ 40 de persoane si-au pierdut viata dupa prabusirea segmentului suspendat al Autostrazii A10 din Italia, in apropierea orasului Genova, conform celui mai recent bilant anuntat de autoritatile.

Incident la un concert al trupei Backstreet Boys. Aproximativ 14 persoane au ajuns la spital

Aproximativ 14 persoane au fost ranite inainte sa intre la un concert al trupei Backstreet Boys. Acestea asteptau la rand si, la un moment dat, vantul a rasturnat un pavilion peste ele. Cei paisprezece.

HOROSCOP. Semnele zodiacale care insala cel putin o data in relatie! Ai mare grija pe cine alegi

Acestea sunt cele trei semne zodiacale infidele. Vor avea cel putin o aventura atunci cand sunt implicate intr-o relatie serioasa. SAGETATOR Sagetatorul are nevoie de multa aventura si actiune in viata lui si in.

HOROSCOP. Cele trei semne zodiacale care au cele mai multe sanse sa divorteze cel putin o data

Oricat ai incerca, unele casnicii si relatii nu sunt facute sa dureze. Iar semnul zodiacal are si el un cuvant important de spus. Acestea sunt zodiile are au cele mai multe sanse sa divorteze cel putin o.

Inundatii catastrofale n India: Cel putin 324 de oameni au murit, peste 200.000 sunt n tabere pentru sinistrati

Cel putin 324 persoane au decedat in statul indian Kerala, in urma inundatiilor si alunecarilor de teren provocate de muson, potrivit celui mai recent bilant anuntat de autoritati, informeaza agentia de stiri Dpa, citata de Mediafax.

Germania: Cel putin un politist ranit dupa ciocniri intre extremisti de dreapta si activisti anti-nazism la Berlin

Cel putin un politist a fost ranit sambata in Berlin in ciocnirile dintre aproximativ 500 de activisti anti-nazism si un numar similar de extremisti de dreapta, cu ocazia trecerii a 31 de ani de la sinuciderea fostului membru al partidului nazist, Rudolf Hess, scrie Reuters.

inca 10-20 de persoane disparute dupa prabusirea podului la Genova

Echipele de interventie care scotocesc ruinele podului prabusit la Genova, in nordul Italiei, cauta inca 10-20 de persoane disparute, potrivit unor surse din prefectura regiunii, citate de media italiana si de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )