Libnet.ro
UNICEF

12:45

Luminita Gheorghiu, nominalizata la premiile Academiei Europene de Film 2013.

România Liberă România Liberă,
Luminita Gheorghiu, nominalizata la premiile Academiei Europene de Film 2013.

Luminita Gheorghiu a fost nominalizata la premiile Academiei Europene de Film EFA), supranumite si Oscarurile Europene, la categoria cea mai buna actrita, pentru rolul sau din lungmetrajul Pozitia copilului in regia lui Catalin Peter Netzer. Filmul, al treilea lung metraj din cariera regizorului dupa Maria 2003) si Medalia de onoare 2010) vorbeste cu dramatism, cu emotie, dar si cu umor despre traumele sufocarii copiilor prin dragoste si despre amprentele pe care . continuă pe România Liberă

Actrita Luminita Gheorghiu, nominalizata la premiile Academiei de Film Europene 2013 pentru rolul din Pozitia copilului

Luminita Gheorghiu a fost nominalizata la premiile ce vor fi decernate de Academia de Film Europeana EFA) in acest an, la categoria cea mai buna actrita, pentru rolul din lungmetrajul Pozitia copilului, regizat de Calin Peter Netzer, informeaza site-ul organizatorilor, citat de Mediafax.

Luminita Gheorghiu, nominalizata la premiile Academiei de Film Europene 2013

Luminita Gheorghiu a fost nominalizata la premiile ce vor fi decernate de Academia de Film Europeana in aces an, la categoria cea mai buna actrita, pentru rolul din lungmetrajul Pozitia copilului, regizat de Calin Peter Netzer, conform organizatorilor.

Actrita Luminita Gheorghiu, nominalizata la premiile Academiei de Film Europeana

Actrita Luminita Gheorghiu a fost nominalizata la premiile Academiei de Film Europeana la categoria cea mai buna actrita. Propunerea a venit pentru rolul din lungmetrajul Pozitia copilului, regizat de Calin.

Luminita Gheorghiu, nominalizata la premiile Academiei de Film Europene 2013.

Luminita Gheorghiu a fost nominalizata la premiile ce vor fi decernate de Academia de Film Europeana EFA) in acest an, la categoria cea mai buna actrita, pentru rolul din lungmetrajul Pozitia copilului, regizat de Calin Peter Netzer, informeaza site-ul organizatorilor, potrivit Mediafax. Actrita romana a impresionat publicul si criticii de specialitate cu rolul din filmul Pozitia copilului, un lungmetraj care a fost recompensat la inceputul acestui an cu marele trofeu - Ursul de Aur - .

Actrita Luminita Gheorghiu, nominalizata la premiile Academiei de Film Europene 2013

Actrita Luminita Gheorghiu a fost nominalizata la premiile ce vor fi decernate de Academia de Film Europeana EFA) in acest an, la categoria cea mai buna actrita, pentru rolul din lungmetrajul Pozitia copilului, regizat de Calin Peter Netzer.

VIDEO. Care este cel mai bun film de la Fellini incoace, nominalizat la Oscarurile europene.

Sase filme europene au ajuns pe lista scurta a nominalizarilor la premiile Academiei Europene de Film, iar pe unul dintre acestea criticii italieni il considera unul dintre cele mai bune filme italiene de la la Dolce Vita al lui Fellini incoace! Din pacate, Pozitia copilului a regizorului Catalin Peter Netzer, nu a fost nominalizat desi se aflase pe lista de peste 40 de filme din selectia initiala. Romania este insa reprezentata pe lista cu nominalizari de catre Luminita .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )