Libnet.ro
UNICEF

07:00

John Newman, acaparat de halucinatii in videoclipul piesei Losing Sleep!

Devorator Monden Devorator Monden,
John Newman, acaparat de halucinatii in videoclipul piesei Losing Sleep!

Succesul continua sa bata la usa lui John Newman. Dupa ce a extras de pe albumul sau de debut single-urile Love Me Again si Cheating, ambele devenind hituri in scurt timp, ascensiunea talentatului artist britanic continua cu piesa Losing Sleep, cel de-al treilea single extras de pe albumul Tribute. John Newman ii ofera single-ului sau . continuă pe Devorator Monden

Gary Barlow si Elton John lanseaza videoclipul piesei Face To Face!

Piesa in colaborare dintre membrul formatiei Take That si Sir Elton John reprezinta cel de-al doilea single extras de pe cel mai recent album solo al lui Gary Barlow, intitulat Since I Saw You Last, lansat pe 25 noiembrie. O astfel de colaborare nu putea ramane fara un videoclip, asa ca Gary Barlow si Elton .

HOT! will.i.am, Miley Cyrus, Wiz Khalifa si French Montana lanseaza videoclipul piesei Feelin Myself!

Trackul este extras ca single oficial de pe editia deluxe a albumului willpower pe care will. am o lanseaza astazi, 26 noiembrie, concomitent cu videoclipul piesei Feelin Myself. Piesa reprezinta o colaborare cu rapperii Wiz Khalifa si French Montana si cantareata Miley Cyrus. Videoclipul, care a avut premiera in urma cu doar cateva ore, nu iese .

Sophie Ellis-Bextor, cuprinsa de nostalgie in videoclipul piesei Young Blood!

Asa cum era de asteptat, noul single al cantaretei britanice beneficiaza acum si de un videoclip oficial. Young Blood este primul single extras de pe cel de-al cincilea album din cariera lui Sophie Ellis-Bextor, intitulat Wanderlust, care va fi lansat pe 20 ianuarie 2014. Artista mizeaza pe simplitate si pe lucruri marunte in videoclipul piesei .

Lush lasa trecutul in urma in videoclipul piesei Yesterday!

Jamie, Mini si Sara, cunoscute publicului sub numele Lush, isi lanseaza videoclipul celui de-al doilea single din cariera, intitulat Yesterday. Fetele au debutat in vara acestui an cu single-ul Miserable, aratand lumii de ce sunt in stare din punct de vedere muzical. Conceptul noului single, Yesterday, se axeaza pe gasirea unui nou sine si lasarea .

Icona Pop readuc la viata perioada retro in videoclipul piesei Just Another Night!

Caroline Hjelt si Aino Jawo, membrele Icona Pop, incep sa se bucure de un succes din ce in ce mai mare. Fetele au avut ocazia luna aceasta sa cante in cadrul galei MTV Europe Music Awards 2013 si au fost invitate de celebra Katy Perry sa cante in deschiderea sa in cadrul concertelor din Marea .

Mike WiLL Made It si Future ofera imagini din viata de turneu in videoclipul piesei Faded!

Deja celebrul producator Mike WiLL Made It a colaborat si a inregistrat in ultima perioada piese cu cei mai cool artisti ai industriei muzicale, noi piese urmand a avea ocazia sa le ascultam odata cu lansarea mixtape-ului MikeWiLLBeenTriLL, programat sa apara in magazine la sfarsitul lunii decembrie. Pana cand se va lansa noul material insa, .

HOT! Kings of Leon au lansat videoclipul piesei Beautiful War!

Interpretata live in cadrul galei MTV Europe Music Awards 2013 de acum doua saptamani, piesa Beautiful War este extrasa ca single oficial de pe cel de-al saselea album marca Kings of Leon, intitulat Mechanical Bull, care a fost lansat la sfarsitul lunii septembrie. Recent, membrii Kings of Leon au lansat si videoclip noului lor single .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )