Libnet.ro
UNICEF

17:15

John Newman a confirmat lansarea unui nou single oficial Losing Sleep!

Devorator Monden Devorator Monden,
John Newman a confirmat lansarea unui nou single oficial Losing Sleep!

Piesa face parte de pe albumul de debut al lui John Newman, intitulat Tribute, care a fost lansat la mijlocul lunii octombrie. Losing Sleep este cel de-al treilea single al materialului, dupa piesele Love Me Again si Cheating. Noul single a fost compus in colaborare cu Steve Booker si Benny Blanco si produs in colaborare . continuă pe Devorator Monden

Paris Hilton va lansa luna aceasta un nou single oficial We Are One!

Piesa este confirmata ca fiind cel de-al doilea single oficial extras de pe viitorul album al lui Paris Hilton, al carui titlu nu a fost inca dezvaluit. Materialul este asteptat sa se lanseze in primul sfert al anului 2014 sub aripa casei de discuri Cash Money Young Money Records. We Are One este precedata de .

Colbie Caillat va reveni cu un nou single Hold On! Vezi aici coperta piesei!

Talentata cantareata isi va face comebackul in peisajul muzical cu un nou single oficial, intitulat Hold On, care va avea premiera la radio saptamana viitoare si va deveni disponibila online la mijlocul lunii noiembrie. Hold On este produsa de Ryan Tedder, solistul formatiei OneRepublic, si reprezinta primul single extras de pe viitorul album al lui .

New artist: Avec Sans lanseaza un nou single Shiver!

Avec Sans este un duo britanic originar din Manchester si Trinidad care acum este stabilit in Londra, grupul fiind alcatuit din membrii Alice Fox si Jack St. James. Dupa ce in luna iunie a acestui an au lansat un prim single promitator, intitulat Hold On, membrii Avec Sans revin cu un nou single oficial, Shiver.

Fresh! Busta Rhymes colaboreaza cu Q-Tip, Kanye West si Lil Wayne pentru un nou single Thank You!

Rapperul american continua promovarea viitorului sau material discografic, intitulat E. 2 Extinction Level Event 2), lansand un nou single oficial al acestuia, Thank You. Trackul reprezinta o colaborare cu Q-Tip, Kanye West si Lil Wayne. Piesa contine un sample din I Want To Thank You a Aliciei Myers. Busta Rhymes si Q-Tip se remarca prin interpretarea .

Union J au confirmat viitorul single oficial Loving You Is Easy!

Piesa este extrasa de pe albumul de debut eponim al formatiei Union J care a fost lansat pe 28 octombrie prin intermediul casei de discuri RCA Records. Lansarea ca single oficial a piesei Loving You Is Easy a fost confirmata pe contul de Twitter al membrului Josh Cuthbert. Loving You Is Easy va fi cel .

HOT! will.i.am colaboreaza cu Miley Cyrus, French Montana si Wiz Khalifa pentru un nou single Feeling Myself!

Noua piesa a membrului Black Eyed Peas este extrasa ca prim single oficial de pe noua editie a ultimului sau album solo, intitulat willpower, care va fi lansata pe noua decembrie sub aripa casei de discuri Interscope Records. Per total Feeling Myself este cel de-al cincilea single al materialului. Programat sa ia cu asalt posturile .

HOT! Austin Mahone prezinta noul single oficial Banga! Banga!!

Desi era programata sa fie dezvaluita online pe 10 noiembrie, noul single al lui Austin Mahone, intitulat Banga! Banga!, a fost difuzat in premiera pe un post de radio american ieri, cinci noiembrie. Produsa de Sean Garrett, piesa Banga! Banga! contine numeroase influente urbane fiind considerata opusul single-ului What About Love in timp ce soundul .

Ariana Grande a confirmat lansarea unei noi piese Last Christmas!

Cum multi colegi de breasla de-ai sai au intrat deja in atmosfera sarbatorilor de iarna lansand piese de Craciun, si Ariana Grande are in plan sa incalzeasca publicul cu astfel de melodii, prima pe lista fiind Last Christmas. Piesa pe care simpatica artista o va lansa pe 19 noiembrie este de fapt un cover dupa .

Fresh! Silvia Lee (ex. De la Vegas) revine cu un nou single 2 inimi si noi 2!

Silvia Lee alaturi de Live Artist lanseaza un nou single 2 inimi si noi 2. Piesa este produsa de F. Charm si Florin Nedelcu in studiourile Lanoy Production! Toamna anului 2013 aduce un nou single si o schimbare radicala de stil pentru Silvia Lee. Melodia 2 inimi si noi 2 are reteta perfecta pentru a .

HOT! J. Balvin revine si lanseaza single-ul 6 AM, un featuring cu Farruko!

Columbianului J Balvin revine si lanseaza un nou single, intitulat 6 AM, un featuring cu Farruko, artist nominalizat la premiile Latin Grammy. 6 AM e un track reggaeton, in stilul clasic latino al columbianului, a fost scris in intregime de catre J Balvin si produs de catre Alejandro Sky Ramirez. Noul single face parte de .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )