Libnet.ro
UNICEF

18:00

John Newman a dezvaluit coperta si tracklistul albumului sau de debut Tribute!

Devorator Monden Devorator Monden,
John Newman a dezvaluit coperta si tracklistul albumului sau de debut Tribute!

Desi initial artistul a dorit ca materialul sau de debut sa fie eponim, iata ca John s-a razgandit si a decis ca titlul albumului sa fie Tribute. Acesta va fi lansat pe 14 octombrie sub aripa casei de discuri Universal Island Records. Imaginea parca desprinsa dintr-un tablou infatisata pe coperta albumului ni-l prezinta pe John . continuă pe Devorator Monden

Union J au dezvaluit tracklistul albumului de debut!

George, Jaymi, JJ si Josh ne pregatesc multe surprize in viitorul apropiat. Dupe ce au confirmat lansarea unui nou single, Beautiful Life, si au dezvaluit titlul albumului lor de debut, Union J, iata ca acum formatia a dat publicitatii si tracklistul materialului care va fi lansat pe 28 octombrie. Union J va fi lansat sub .

Katy Perry ne prezinta coperta si tracklistul albumului Prism! Vezi aici ce alte detalii a mai dezvaluit artista!

Dupa o indelunga asteptare si multe zvonuri, fanii cantaretei americane au de ce sa fie bucurosi! Artista lor preferata tocmai a dat publicitatii coperta si tracklistul viitorului sau material de studio, Prism, care va fi lansat pe 22 octombrie. Coperta a fost prezentata in cadrul emisiunii Good Morning America din data de sase septembrie, iar .

Miley Cyrus a dezvaluit tracklistul albumului Bangerz!

Dupa ce acum nici o zi artista a lansat videoclipul celui mai nou single al sau, Wrecking Ball, iata ca Miley ne ofera acum si tracklistul albumului Bangerz pe care, asa cum s-a tot zvonit, gasim si o colaborare cu Britney Spears! Pe album vom mai gasi colaborari si cu rapperii Nelly, Big Sean, Future, .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )