Libnet.ro
UNICEF

14:00

One Direction au castigat trofeul MTV EMA la categoria Best UK Ireland Act!

Devorator Monden Devorator Monden,
One Direction au castigat trofeul MTV EMA la categoria Best UK Ireland Act!

Anuntul a fost facut pe 25 octombrie, zi in care s-au dezvaluit numele castigatorilor trofeelor la categoriile locale. Astfel One Direction au castigat trofeul la categoria Best UK Ireland Act avand mari sanse sa porneasca in cursa pentru trofeul Best Worldwide Act, cei 10 artisti nominalizati urmand a fi prezentati pe 1 noiembrie. Membrii . continuă pe Devorator Monden

HOT! One Direction au confirmat lansarea a trei single-uri promotionale!

Anuntul a fost facut de Harry, Niall, Louis, Liam si Zayn prin intermediul unui scurt clip postat pe contul de Youtube al formatiei One Direction. Conform declaratiilor baietilor, in luna noiembrie, mai exact in zilele de 18, 20 si 22 noiembrie, vor fi extrase trei single-uri promotionale de pe viitorul album 1D, intitulat Midnight Memories.

HOT! One Direction au lansat noul single Story Of My Life! Asculta-l aici!

Momentul asteptat de multi directioneri cu sufletul la gura a avut loc in urma cu putin timp, mai exact la ora 18, ora Romaniei, cand noul single One Direction a fost difuzat in premiera pe un post de radio britanic. Story Of My Life este cel de-al doilea single extras de pe viitorul album al .

One Direction vor canta live pe 24 noiembrie pe scena American Music Awards 2013!

Anuntul a fost facut pe 24 octombrie, fix cu o luna inainte de desfasurarea galei care va avea loc in Los Angeles. One Direction si-au confirmat prezenta pe scena evenimentului in cadrul caruia, cel mai probabil, baietii isi vor interpreta noul single, Story Of My Life, care va fi lansat pe 25 octombrie. Membrii formatiei .

Smiley este marele castigator al Best Romanian Act: Artistul are sansa sa mearga la MTV EMA din Amsterdam

Smiley a castigat titlul Best Romanian Act la premiile MTV European Music Awards EMA) 2013 si intra in cursa pentru premiul categoriei Worldwide Act. MTV a anuntat, vineri, 37 de castigatori locali si cu.

VIDEO Smiley este marele castigator Best Romanian Act si are sansa sa mearga la Amsterdam la MTV EMA

Smiley a castigat titlul Best Romanian Act la premiile MTV European Music Awards EMA) 2013 si intra in cursa pentru premiul categoriei Worldwide Act.

VIDEO Miley Cyrus si Robin Thicke vor imparti aceeasi scena la MTV EMA 2013

Gala Premiilor Muzicale Europe MTV va avea loc in acest an, pe 10 noiembrie, la Amsterdam. Postul de televiziune promite un show incendiar, mai ales ca ii aduce din nou pe aceeasi scena pe Miley Cyrus si Robin Thicke, cei care in cadrul galei MTV Video Music Awards au oferit un show incediar, scrie The Hollywood Reporter.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )