Libnet.ro
UNICEF

09:45

Un regizor de seama, nominalizat pentru Cel mai bun film, nu va participa la gala Oscar 2017: cum isi motiveaza cineastul decizia VIDEO

Adevărul Adevărul,
Un regizor de seama, nominalizat pentru Cel mai bun film, nu va participa la gala Oscar 2017: cum isi motiveaza cineastul decizia VIDEO

Asghar Farhadi, primul regizor iranian laureat cu Oscar si al carui nou lungmetraj este nominalizat anul acesta la categoria Cel mai bun film strain, a anuntat ca nu va participa la gala de deceranre a trofeelor, chiar daca ar fi facute exceptii, ca urmare a legii prin care Donald Trump vrea sa interzica accesul in Statele Unite al imigrantilor din tarile musulmane. continuă pe Adevărul

Premiile Sindicatul producatorilor americani: La La Land, desemnat cel mai bun film al anului. Lista completa a a productiilor premiate

Lungmetrajul La La Land si primele sezoane ale serialelor Stranger Things si Atlanta au fost premiate, sambata seara, de Sindicatul producatorilor americani Producers Guild of America - PGA), informeaza The Hollywood Reporter, citat de News. ro.

Legea antiimigratie a lui Donald Trump, motiv de boicot a galei Oscar 2017: Interdictia propusa este rasista VIDEO

Actrita iraniana Taraneh Alidoosti 33 de ani), protagonista The Salesman, nominalizat la Oscar 2017 pentru Cel mai bun film strain, a anuntat ca nu va participa la gala de decernare a trofeelor in semn de protest fata de legea prin care Donald Trump vrea sa interzica accesul in Statele Unite al imigrantilor din tarile musulmane.

Cel mai bun randament, adus de SIF-ul care nu a dat dividende

Societatile de Investitii Financiare SIF) si Fondul Proprietatea FP) au fost in atentia investitorilor si in 2016, cumuland 27% din numarul total al tranzactiilor derulate pe Bursa de Valori Bucuresti, si avand o presiune constanta pentru randamente din partea actionarilor. Surpriza a venit din partea SIF1 Banat Crisana, care a mizat pe o strategie care a exclus acordarea de dividende.

Gala OSCAR 2017, boicotata! O actrita acuza discriminarea rasiala a presedintelui SUA (VIDEO)

O actrita de origine iraniana boicoteaza, anul acesta, gala Oscar. Taraneh Alidoosti, protagonista lungmetrajului The Salesman, nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun film strain, a anuntat joi.

Ordinul semnat de Trump l-ar putea impiedica pe regizorul iranian Asghar Farhadi sa participe la gala premiilor Oscar

Ordinul semnat de Trump vineri, care suspenda primirea refugiatilor si impune controale dure pentru cetatenii a sapte tari predominant musulmane care vor sa viziteze Statele Unite, l-ar putea impiedica pe regizorul Asghar Farhadi sa participe la gala premiilor Oscar, unde a primit o nominalizare la categoria cel mai bun film strain, scrie Variety.

Ei s-au imbracat cel mai bine luna aceasta

In aceasta luna, cele mai stilate vedete au aparut pe primele pagini - de la scena Couture Week in Paris, la Sundance Film Festival in Park City, Utah. De la rochia sexy Dior a lui Diane Kruger la costumul purtat de Elle Fanning, iata cine s-a imbracat cel mai bine.

Kremlinul a lansat noul MiG 35, dupa zece ani de cercetare si dezvoltare. Cel mai modern avion de vanatoare e o provocpare pentru NATO |GALERIE FOTO

Kremlinul a dezvaluit cel mai nou aparat de zbor proiectat pentru armata, MiG 35, o aeronava capabila sa lupte in cele mai aprige conditii de lupta. Ceremonia a avut loc la o fabrica din Lukhovitsy, in Moscova, potrivit Daily Mail.

Kremlinul a lansat noul MiG 35, dupa zece ani de cercetare si dezvoltare. Cel mai modern avion de vanatoare e o provocare pentru NATO

Kremlinul a dezvaluit cel mai nou aparat de zbor proiectat pentru armata, MiG 35, o aeronava capabila sa lupte in cele mai aprige conditii de lupta. Ceremonia a avut loc la o fabrica din Lukhovitsy, in Moscova, potrivit Daily Mail.

Fosilele unui organism marin considerat cel mai vechi stramos al omului, descoperite in China

Oamenii de stiinta au descoperit fosilele unui organism marin microscopic, considerat cel mai vechi stramos cunoscut al omului, dar si al unui numar mare de alte specii, informeaza BBC.

Storia.ro: Oradea, cel mai sigur oras din Romania. Capitala abia pe locul 9

Oradea este orasul din Romania cu cel mai ridicat grad de siguranta a vietii, urmat de Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Sfantul Gheorghe si Timisoara, potrivit unui studiu desfasurat de Storia. ro , site-ul de imobiliare lansat de OLX. ro, in perioada.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )