Libnet.ro
UNICEF

09:15

Eurovision 2016: Care sunt cele sase piese calificate direct in finala VIDEO

Adevărul Adevărul,
Eurovision 2016: Care sunt cele sase piese calificate direct in finala VIDEO

In finala Eurovision 2016 sunt calificate direct sase state, iar Adevarul va prezinta piesele pe care mizeaza acestea in lupta pentru ravnitul trofeu. continuă pe Adevărul

Traseul Autostrazii Pitesti - Sibiu, aproape stabilit. Care sunt cele 2 variante de traseu luate in calcul

Dupa ce a pornit la drum cu cinci variante de traseu, pentru ca apoi ulterior acestea sa fie suplimentate cu inca doua, Compania de Drumuri a ramas la doua variante, dintre care va fi ales traseul.

Eurovision 2016: Melodiile care vor concura in prima semifinala VIDEO

Cea de-a 61-a editie a concursului cantecului european isi va desemna castigatorul in finala din 14 mai. La Eurovision 2016 s-au inscris 43 de state, printre care si Romania, reprezentata de rockerul Ovidiu Anton, cu piesa Moment of Silence. Adevarul va prezinta piesele concurentilor din prima semifinala, care se va desfasura pe 10 mai, in Suedia.

Care sunt cele mai bune meniuri din peste 300 de fast-food-uri McDonalds din lume

Un barbat care a calatorit in jurul lumii si a mancat in peste 300 de restaurante McDonalds dezvaluie care sunt preferatele lui. Cartofii prajiti cu alge si pestele uscat sunt printre cele mai neobisnuite meniuri.

Care sunt cele mai fotografiate atractii turistice din lume, potrivit Sightsmap: ce locuri ocupa Moulin Rouge si piramida lui Keops FOTO

Muzeul Guggenheim din New York si biserica Trinita dei Monti din Roma sunt cele mai fotografiate atractii turistice, in timp ce turnul Eiffel sau Empire State Building nici macar nu sunt pe lista atractiilor-vedeta.

Care sunt domeniile strategice pentru dezvoltarea Romaniei, in opinia premierului Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a prezentat, marti, cele mai importante directii pentru dezvoltatea Romaniei, directii care sunt acum pe agenda Guvernului.

Trucuri simple pentru a scapa de dureri de cap atroce. Care sunt cele mai eficiente ceaiuri impotriva cefaleei

Cefaleea este una din cele mai frecvente dureri ale omului modern. Exisa cateva metode pentru a combate cefaleea fara a inghiti un pumn de pastile.

Extragerea loto din 13 martie: Care sunt numerele castigatoare

Aflati numerele castigatoare la Loto, la extragerea de duminica, 13 martie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )