Libnet.ro
UNICEF

22:45

FOTO Actrita Julia Roberts a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume pentru a cincea oara: Sunt extrem de flatata

Hotnews Hotnews,
 FOTO Actrita Julia Roberts a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume pentru a cincea oara: Sunt extrem de flatata

Actrita americana Julia Roberts a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume pe anul 2017, obtinand pentru a cincea oara acest trofeu atribuit in fiecare an de editorii revistei People, stabilind cu aceasta ocazie un nou record, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Julia Roberts a ramas pretty woman: actrita a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume in 2017

Actrita americana Julia Roberts, in varsta de 49 de ani, a fost desemnata pentru a cincea oara cea mai frumoasa femeie din lume, titlu atribuit in fiecare an de editorii revistei People.

Ea a fost declarata cea mai frumoasa femeie din lume in 2017. Secretele unui bun regim

Revista People a desemnat-o anul acesta pe Julia Roberts drept cea mai frumoasa femeie din lume. Este pentru a cincea oara cand primeste acest titlu. Actrita avea doar 23 de ani, atunci cand a.

Julia Roberts desemnata a cincea oara Cea mai frumoasa femeie din lume de Revista People! Ce mesaj i-a transmis lui George Clooney (FOTO)

Celebra actrita americana de la Hollywood, de origine americanaJulia Robertsa primit titlul de cea mai frumoasa femeie din lume pe anul 2017, primind acest titlu pentru a cincea oara.

A fost desemnata Miss Rusia 2017: Criteriile ciudate indeplinite de participante (FOTO)

Tanara Polina Popova, in varsta de 21 ani, a devenit marea castigatoare a concursului Miss Rusia 2017 Pentru titlul de cea mai frumoasa femeie a Rusiei au concurat 50 de femei din di.

Rusia a publicat imagini cu baza sa militara din Arctica, cea mai mare structura realizata de om in regiune (FOTO)

Rusia a construit cea mai mare structura din Arctica, unde a amplasat o baza militara, in incercarea de a revendica zone tot mai mari din regiunea polara bogata in hidrocarburi, informeaza The.

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, a fost descoperita in China

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, a fost descoperita in China. Sculptura, ce a ramas ascunsa timp de cateva mii de ani sub vegetatia din provincia Guizhou, are o inaltime de peste 50 de metri, scrie News. ro, citand Le Figaro.

Forumul Economic Mondial a desemnat cea mai buna destinatie de vacanta din lume in 2017

Raportul din acest an al Forumului Economic Mondial intitulat Raportul privind competitivitatea in turism: calea pentru un viitor mai durabil si favorabil incluziunii a desemnat cea mai buna destinatie turistica din lume. Au fost luate in calcul calitatea destinatiilor turistice, igiena, siguranta si securitatea, infrastructura si resursele naturale a celor 136 de tari analizate.

Romania a avut in martie cea mai scazuta inflatie din UE, de 0,4%

Romania a inregistrat in luna martie cea mai scazuta inflatie anuala din Uniunea Europeana, de 0,4%, in timp ce la nivelul Uniunii aceasta a fost de 1,6%, iar in zona euro de 1,5%, arata datele publicate miercuri de institutul european de statistica Eurostat.

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, descoperita in China

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, a fost descoperita in China. Sculptura, ce a ramas ascunsa timp de cateva mii de ani sub vegetatia din provincia Guizhou, are o inaltime de peste 50 de metri, informeaza Le Figaro.

Nadia Comaneci la Cluj: Lipsa unei baze de selectie este cea mai mai mare problema a gimnasticii din Romania

Cea mai cunoscuta gimnasta a Romaniei, Nadia Comaneci a vorbit la Cluj-Napoca despre problemele sportului la care a excelat. Gimnasta crede ca cea mai mare problema a gimnasticii romanesti este lipsa unei baza de selectie. Noi nu avem si trebuie sa motivam parintii, sa-i facem sa inteleaga ca sportul este important pentru copii, a explicat Nadia.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )