Libnet.ro
UNICEF

18:00

Oscar 2016. Care sunt marii favoriti la casele de pariuri: Leonardo DiCaprio este cotat cu sanse mari la trofeu

Adevărul Adevărul,
Oscar 2016. Care sunt marii favoriti la casele de pariuri: Leonardo DiCaprio este cotat cu sanse mari la trofeu

Filmul The Revenant, actorii Leonardo DiCaprio si Brie Larson si regizorul Alejandro Gonzalez Inarritu sunt marii favoriti la castigarea principalelor premii Oscar 2016, potrivit cotelor afisate de casele de pariuri online, arata News. ro. continuă pe Adevărul

ANALIZA DiCaprio, inger si demon la Oscar 2016. Cine sunt marii favoriti

Considerat de multi castigatorul de drept al Oscarului si suspectat de altii ca il va primi doar pentru ca a fost trecut cu vederea de prea multe ori, actorul american Leonardo DiCaprio este in centrul polemicilor.

Premiile Oscar 2016: cand are loc decernarea, care sunt favoritii si unde le poti urmari

Anul acesta, premiile Oscar 2016 vor fi decernate pe 28 februarie, ajunse la a 88-a editie. Daca decizi sa nu dormi in noaptea respectiva pentru a afla in timp real cine domina industria cinematografica internationala in 2016, noi iti spunem tot ce ar trebui sa stii. Gala va fi prezentata de amuzantul Chris Rock si [].

Oscar 2016: Leonardo DiCaprio a castigat primul Oscar din cariera. Fanii sunt in delir FOTO

Oscar 2016. Actorul american Leonardo DiCaprio a castigat primul Oscar din cariera, facand multi oameni fericiti. Pe de alta parte, filmul de actiune post apocaliptic Mad Max: Fury Road a dominat gala Oscar 2016, reusind sa inscrie sase victorii, insa cel mai important titlu - Cel mai bun film - a revenit dramei Spotlight.

LIVE TEXT Oscar 2016: Va fi sau nu anul lui DiCaprio? Ramane de vazut

Oscar 2016. Cel mai asteptat moment de la Hollywood a sosit, cea de-a 88-a editie a premiilor Oscar urmand sa inceapa in doar cateva ore. Care vor fi castigatorii si cum va decurge grandioasa gala hollywoodiana aflati in aceasta noapte, pe adevarul. ro.

OSCAR 2016 in cifre. Ceremonia de decernare a premiilor va fi transmisa in peste 225 de tari

De la lungimea covorului rosu, la greutatea statuetelor aurii si pana la numarul scaunelor, iata principalele cifre care insotesc cea de-a 88-a ceremonie a premiilor Oscar care va avea loc duminica.

Oscar 2016 LIVE TEXT: Son of Saul, cu actorul Levente Molnar, a fost desemnat cel mai bun film strain

Oscar 2016. Filmul de actiune post apocaliptic Mad Max: Fury Road domina gala Oscar 2016, reusind sa inscrie sase victorii, in timp ce Son of Saul, cu actorul de origine romana Levente Molnar, a fost desemnat cel mai bun film strain. De asemenea, Alicia Vikander a primit statueta pentru rolul secundar din The Danish Girl.

Oscar 2016. Momente care au marcat gala celor mai importante premii: Angelina Jolie si-a sarutat fratele, iar un barbat dezbracat a intrerupt un discurs VIDEO

Oscar 2016. Criticile formulate de Michael Moore la adresa presedintelui american George W. Bush, sarutul pasional dintre Angelina Jolie si fratele ei si interdictia la care a fost supus Roman Polanski se numara printre cele mai inedite momente din istoria Oscarurilor, potrivit presei internationale, citate de Mediafax.

Premiile Oscar 2016: se va renunta la o traditie veche

Premiile Oscar 2016 vor fi decernate pe 28 februarie si vor fi difuzate in direct de Digi 24 si Digi Film, de la ora 01:20 si pana in jurul orei 06. 00, ora Romaniei. Precum insusi Hollywoodul, exteriorul stralucitor al statuetei Oscar e merituos, dar ascunde un interior nu atat de glamorous,format din metal britannium. Cel [].

Premiile Oscar 2016: Live text cu cel mai important eveniment al cinematografiei

Premiile Oscar 2016 vor fi live la Digi 24 si pe site-ul Playtech le veti putea urmari in format live text, incepand cu ora 1:20. Gala va fi prezentata de amuzantul Chris Rock si va fi difuzata live, pe Digi 24 si Digi Film, de la ora 01:20 si pana in jurul orei 06. 00, ora [].

O racheta a cazut intr-o baza din Afganistan in care sunt militari romani, fara a face victime

O racheta a cazut, vineri seara, intr-o baza din provincia afgana Kandahar in care sunt stationati militari romani, dar incidentul nu s-a soldat cu victime sau daune materiale, anunta Ministerul Apararii Nationale.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )