Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO O albaneza de 17 ani este marea castigatoare Cerbul de Aur 2018. Lista completa a invingatorilor

Adevărul Adevărul,
VIDEO O albaneza de 17 ani este marea castigatoare Cerbul de Aur 2018. Lista completa a invingatorilor

Inis Neziri din Albania a castigat marele trofeu Cerbul de Aur 2018 si premiul in valoare de 25. 000 de euro gratie interpretarii piesei Dau viata mea pentru o iubire. Pe podium au mai urcat artistii din Franta, Macedonia si Italia. continuă pe Adevărul

Caz DE NECREZUT! Un barbat a stat 17 ani in inchisoare pentru o fapta de care nu era responsabil. Care este MOTIVUL...

Un barbat din Kansas, Statele Unite, in varsta de 42 de ani, a stat 17 ani in inchisoare pentru o fapta pe care nu a comis-o. Acesta a fost eliberat anul trecut, iar acum cere peste 1. 3 milioane de dolari.

Studiu: Adolescenii care beau si fumeaza sufera efecte daunatoare vizibile pentru sanatate nca de la vrsta de 17 ani

Adolescentii care fumeaza si consuma alcool sufera leziuni vizibile ale arterelor inca de la varsta de 17 ani, schimbari fizice asociate cu un risc crescut de probleme cu inima si vasele de sange, care pot duce ulterior la atac de cord sau accident vascular cerebral, arata un studiu citat de BBC. in acelasi timp, studiul arata ca arterele celor care renunta la fumat si alcool la varsta adolescentei revin ulterior la normal.

Cine este cantareata de 17 ani din Albania care a castigat Cerbul de Aur 2018: cateva interpretari de exceptie ale tinerei VIDEO

La 50 de ani de la debutul Cerbul de Aur, marele trofeu ajunge in Albania, dupa ce Inis Neziri, in varsta de 17 ani, a reusit sa cucereasca juriul. Tanara canta de la 12 ani si a castigat de-a lungul timpului mai multe premii importante, insa considera ca trofeul de la Brasov reprezinta un pas important in cariera sa.

DOILU! S-a stins din viata la doar 40 de ani. Este vorba despre...

Virgil Ionescu, unul dintre cei mai faimosi stilisti din Braila, cunoscut ca stilistul vedetelor, s-a stins din viata, vineri, la doar 40 de ani. Acesta a suferit, pe 26 august, un accident vascular.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )