Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Retrospectiva: castigatorii Dansez pentru tine din 2006 pana in prezent

Adevărul Adevărul,
FOTO Retrospectiva: castigatorii Dansez pentru tine din 2006 pana in prezent

Finala celui de-al 14-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine va avea loc pe 29 decembrie, la Pro TV, de la 20:30, eveniment ce precede si aniversarea celor 18 ani de activitate a postului de televiziune. Daca in prezent batalia finala se da intre echipele Sore si George Trascau, Ilinca Vandici si Razvan Marton, Dima Trofim si Iulia Clisu, merita sa rememoram care au fost marii castigatori ai concursului din 2006 pana in prezent. continuă pe Adevărul

Cum va fi marea finala Dansez pentru tine

Catrinel Menghia, Alexandra Dinu si Andreea si George Ogararu danseaza pentru cazurile umanitare prezente in emisiune, vineri, 29 noiembrie, in cadrul editiei in care publicul va desemna castigatorii celui de-al 14-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine.

FOTO Povestile celor trei finalisti ai emisiunii Dansez pentru tine, din sezonul 14

Batalia finala in pasi de dans din cadrul emisiunii Dansez pentru tine se va da intre trei dintre cele mai bune echipe: Sore si George Trascau, Ilinca Vandici si Razvan Marton, Dima Trofim si Iulia Clisu. Povestile celor trei finalisti sunt cu adevarat emotionante, fiecare dintre cele trei cazuri fiind un pretendent serios la marele titlu.

Pentru ce se antreneaza Catrinel Menghia si Alexandra Dinu

Saptamana aceasta, Alexandra Dinu, Catrinel Menghia si Alexandra Stan sunt cateva dintre vedetele care intra in ringul Dansez pentru tine in scop umanitar.

Oradeanca Ilinca Vandici a ajuns in finala de la Dansez pentru tine

Oradeanca Ilinca Vandici, participanta la concursul Dansez pentru Tine, a ajuns in finala. Pe 1 decembrie va avea loc finala competitiei, astfel ca Ilinca si partenerul ei, Razvan Marton, vor avea nevoie de cat mai multe voturi din partea pubicului.

Catrinel Menghia se lupta in ringul viselor, in ultima editie de la Dansez pentru tine

Fotomodel si actrita, Catrinel Menghia Marlon) demonstreaza ca poate fi si o buna dansatoare, vineri, in ultima editie a celui de-al 14-lea sezon de la Dansez pentru tine.

Brasovul si-a depus oficial candidatura la Jocurile Olimpice de Iarna pentru Tineret din 2020

Brasovul si-a depus oficial candidatura pentru organizarea Jocurilor Olimpice de Iarna pentru Tineret din 2020, dupa succesul editiei din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European FOTE).

Au fost desemnati castigatorii Oscarului pentru Energie 2013.

Energyomics. ro a premiat castigatorii galei Oscar pentru Energie 2013, in cadrul unui eveniment organizat la Casa Armatei din Capitala. Juriul a pus in cantar companii, idei si oameni care au indeplinit cele mai bune criterii de selectie. Sapte dintre cei mai reputati experti ai industriei energetice romanesti au selectat opt castigatori, din 44 de nominalizari. RESPONSABILITATE SOCIALA Hamza Karimov, director general SOCAR Romania, a inmanat premiul pentru Responsabilitate sociala companiei .

Orasul Lausanne, contracandidatul Brasovului in cursa pentru organizarea JO pentru tineret din 2020

Orasul elvetian Lausanne este contracandidatul Brasovului in cursa pentru organizarea Jocurilor Olimpice de iarna pentru tineret din 2020, a anuntat Comitetul International Olimpic, pe site-ul oficial, relateaza Mediafax.

Putere pentru romii din Europa.

Milioane de oameni din toata Europa sunt afectati de lipsa locurilor de munca si din cauza unei lungi perioade de stagnare economica. Dar nici un grup social nu a fost mai afectat de criza decat romii. In Europa traiesc mai mult de 10 milioane de romi, cei mai multi fiind in Balcani si in cele mai noi state membre ale Uniunii Europene, mai cu seama in Romania, Bulgaria, Slovacia si Ungaria. Ce este cu adevarat socant este ca nivelul lor de trai s-a deteriorat si mai mult de cand au devenit .

Clasari modeste pentru biatlonistele din Romania in prima cursa a sezonului

Localitatea suedeza Oestersund a gazduit, joi dupa-amiaza, cursa individuala feminina pe distanta de 15 km din cadrul Cupei Mondiale de Biatlon, iar la start s-au aliniat si trei reprezentante ale Romaniei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )