Libnet.ro
UNICEF

13:15

Reality-show-ul Ferma Vedetelor debuteaza pe 9 martie, la Pro TV: ce sarcini vor avea celebritatile de indeplinit

Adevărul Adevărul,
Reality-show-ul Ferma Vedetelor debuteaza pe 9 martie, la Pro TV: ce sarcini vor avea celebritatile de indeplinit

Ferma Vedetelor, reality show 100% romanesc, va incepe din 9 martie, la Pro TV. Show-ul ii va trimite la tara pe Stefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinita Oancea, Corina Dragulescu, Cristina Cioran si Ionut Iftimoaie. Sarcinile acestora vor fi trasate de Iulia Vantur si fermierul Nea Rata. continuă pe Adevărul

Mihai Traistariu, a doua vedeta care pleaca din show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici!: 11 zile in jungla mi se par un lagar de exterminare

Mihai Traistariu a cedat in fata greutatilor si a strigat: Sunt celebru, scoate-ma de aici!, formula magica prin care s-a intors in civilizatie, fiind al doilea concurent, dupa Pacha Man, care a parasit reality-show-ul de la Pro TV. in ciuda deciziei sale, colegii din tabara sud-africana nu au parut afectatie de plecarea acestuia.

Cine sunt cele 12 vedete care merg la Ferma, noul reality-show de la Pro TV

Ferma Vedetelor, noul reality-show de la Pro TV, va debuta in luna martie, cu Iulia Vantur in rolul gazdei. Va prezentam in continuare cele 12 celebritati care, timp de trei luni, vor trai intr-un loc izolat, lipsit de confortul cu care sunt obisnuite.

Ce vedete participa la Ferma vedetelor, noul reality show de la Pro TV

Ferma vedetelor, noul reality show de la Pro TV, va debuta in curand pe sticla. 12 persoane publice vor fi nevoite sa se descurce in conditidii mai mult decat modeste, intr-o ferma fara curent si dotari tehnice, asa cum sunt ele obisnuite in viata de zi cu zi. Iata care sunt concurentii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2143 seconds )