Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO DIMA din Lala Band lanseaza primul sau videoclip, CERSESC IUBIRE! Uite cum se tavaleste prin pat cu Iulia Vantur

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO DIMA din Lala Band lanseaza primul sau videoclip, CERSESC IUBIRE! Uite cum se tavaleste prin pat cu Iulia Vantur

Dima Trofim, cantaretul care a devenit cunoscut tinerilor din Romania odata cu trupa LaLa Band, lanseaza astazi primul videoclip din. continuă pe Devorator Monden

VIDEO Yoyo, noua Nicole Cherry? Pustoaica lanseaza primul sau single, Ma sting, featuring cu Dianna Rotaru Da-i un PLAY aici!

Yoyo, cel mai fresh artist din portofoliul Cat Music si Live Artist, lanseaza primul sau single, Ma sting, un featuring.

Microsoft Band este primul gadget purtabil al gigantului american [VIDEO]

Dupa vaste zvonuri pe marginea unui smartwatch sau a unei bratari inteligente de la Microsoft, compania americana tocmai a confirmat lansarea Microsoft Band. Nimeni nu stia exact cand vom vedea pentru prima oara un gadget purtabil iesit din laboratoarele Microsoft. Raspunsul a venit intai neoficial de la Windows Central, doar ca dupa cateva ore cei de la Microsoft sa confirme printr-o pagina dedicata pe website-ul companiei ca produsul este cat se poate de real. Poarta numele de Microsoft Band.

VIDEO Imagini din avion cu autostrada in constructie de la Arad la granita cu Ungaria

Noi imagini filmate din avion cu cele doua tronsoane din autostrada Arad - Nadlac aflate in constructie au fost publicate de catre utlizatorii forumurilor dedicate subiectelor de infrastructura. Autoritatile anuntau ca ar dori inaugurarea autostrazii pana la finele anului, macar a lotului 1 de la Nadlac la Pecica, insa pe imagini se poate observa ca lucrarile sunt inca departe de a fi finalizate, iar sansele unei inaugurari anul acesta sunt mici. Vezi in video cum arata autostrada la trecerea frontierei cu Ungaria si cum se uneste cu autostrada in constructie de pe partea maghiara.

VIDEO Imagini din avion cu lotul 3 din Autostrada Sibiu - Orastie, tronson ce ar trebui sa fie gata in trei saptamani

Utilizatorii forumurilor dedicate subiectelor de infrastructura au publicat o noua filmare din avion cu lotul 3 22 km) din autostrada A1 Sibiu - Orastie, singurul tronson aflat inca in constructie si care ar trebui, conform declaratiilor oficiale, sa fie deschisa traficului pe 15 noiembrie. Fata de filmarile precedente, se observa cum constructorul italian Impregilo a inceput sa astearna asfaltul, chiar si in zonele afectate de alunecari de teren si care au dus la intarzierea de peste 18 luni. Cu toate acestea, in zonele cu probleme inca se observa suprafete afectate de alunecari de teren, chiar si pe pante abrupte, un lucru ingrijorator in vederea unei posibile deschideri a traficului in viitorul apropiat.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )