Libnet.ro
UNICEF

07:15

Adrian Sarbu a inceput sa-si recupereze imperiul Pro

Adevărul Adevărul,
Adrian Sarbu a inceput sa-si recupereze imperiul Pro

Adrian Sarbu, fostul sef al Pro TV, a redevenit proprietarul salii CinemaPro si va participa la licitatia pentru alte firme din trust scoase la vanzare de compania-mama CME Central European Media), potrivit Pagina de Media. continuă pe Adevărul

Adrian Sarbu: Victor Ponta minte cand spune ca i-am solicitat sa opreasca un control al ANAF

Adrian Sarbu neaga faptul ca ar fi fost in biroul premierului Victor Ponta pentru a-i cere sa opreasca niste controale ANAF. Minte!, a precizat fostul patron al Pro Tv pentru Mediafax. Singurul.

Perchezitii la studiourile Buftea din Capitala. Victor Ponta il acuza luni pe Adrian Sarbu ca l-a rugat sa opreasca un control ANAF

Politistii efctueaza perchezitii la acesta ora la studiourile Buftea din Capitala. Este voprba despre 26 de firme si locuinte din Bucuresti si judetul Ilfov pentru care exista mandate de perchezitie intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala cu un prejudiciu de 1,5 milioane de euro. Perchezitiile au loc in contextul in care Adrian Sarbu, patronul MediaPro si premierul Victor Ponta au avut mai multe schimburi de replici in ultima perioada cu privire la o presupusa solicitare a lui Adrian Sarbu ca Victor Ponta sa opreasca controalele ANAF efectuate la firmele sale. Ultima astfel de replica este cea a premierului Romaniei, facuta chiar in seara zilei de luni.

Nou schimb de replici si acuzatii intre Victor Ponta si Adrian Sarbu

Premierul Victor Ponta a sustinut, luni, ca omul de afaceri Adrian Sarbu i-a cerut sa opreasca un control al ANAF la firmele sale. in replica, Adrian Sarbu a spus ca Victor Ponta minte.

Adrian Sarbu: Victor Ponta minte cand spune ca i-am solicitat sa opreasca un control al ANAF

Minte!, a declarat Adrian Sarbu ca raspuns la afirmatia facuta luni seara, la B1 TV, de premierul Victor Ponta, transmite Mediafax. Ponta a sustinut ca Adrian Sirbu, care detine agentia de presa Mediafax si cotidianul online Gandul, a venit la el in birou pentru a-l intreba daca poate opri niste controale ale Fiscului asupra firmelor sale.

Razboiul declaratiilor continua intre Adrian Sarbu si Victor Ponta continua: 'MINTE!'

Minte!, a declarat Adrian Sarbu ca raspuns la afirmatia lui Victor Ponta facuta la B1 TV in aceasta seara.

Ponta si-a gasit si el mogul de sacrificiu: Adrian Sarbu

Schimbul de replici dintre Premierul Victor Ponta si Adrian Sarbu vizeaza, aparent, datoriile fostului sef al PROTV catre stat. Specialistii contactati de Adevarul sunt de alta parere.

Victor Ponta: Adrian Sarbu a fost la mine in birou sa ma intrebe daca pot opri controale ANAF

Premierul Victor Ponta a sustinut luni ca Adrian Sarbu, care detine agentia de presa Mediafax si cotidianul online Gandul, a venit la el in birou pentru a-l intreba daca poate opri niste controale ale Fiscului asupra firmelor sale.

Ponta: Adrian Sarbu a venit la mine si mi-a cerut sa opresc controale ANAF

Premierul Victor Ponta a sustinut luni ca Adrian Sirbu, proprietarul agentiei de presa Mediafax si al cotidianului Gandul, a venit la el in birou pentru a-l intreba daca poate opri controale ale Fiscului asupra firmelor sale, transmit sursele de presa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )