Libnet.ro
UNICEF

16:15

Pro TV anunta ca Andreea Esca, Maruta si Andi Moisescu nu vor pleca din trust, insa de Smiley si Pavel Bartos nu spune nimic!

Devorator Monden Devorator Monden,
Pro TV anunta ca Andreea Esca, Maruta si Andi Moisescu nu vor pleca din trust, insa de Smiley si Pavel Bartos nu spune nimic!

PRO TV a trimis, luni, un comunicat despre ce se va intampla cu grila de programe din toamna. Programele sale. continuă pe Devorator Monden

Pro TV: Andreea Esca, Maruta si Andra raman / Despre schimbarile din ultima vreme: Trecem printr-un proces normal de rearanjare interna

Andreea Esca, Andra, Catalin Maruta, Oana Cuzino se numara printre vedetele Pro TV care vor continua sa apara in programele statiei, anunta, luni, televiziunea intr-un comunicat de presa menit sa asigure piata ca lucrurile merg normal in cadrul acestei companii. Comunicatul nu mentioneaza deloc numele altor vedete despre care s-a vehiculat ca ar urma sa plece de la Pro TV din toamna, inclusiv Smiley si Bartos sau Loredana. Pro TV s-a confruntat in ultima vreme si cu un val de plecari la varf, iar despre aceste schimbari compania afirma ca reprezinta un proces normal de rearanjare interna.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2631 seconds )