Libnet.ro
UNICEF

13:30

Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment. Un show de la Kanal D, audiente peste Pro TV si Antena 1

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment. Un show de la Kanal D, audiente peste Pro TV si Antena 1

O emisiune de la Kanal D a plasat postul turcesc pe primul loc in topul emisiunilor de divertisment din luna iulie, cu peste 1 milion de telespectatori. continuă pe Adevărul

Dieta. Care sunt cele mai bune diete

Cu atatea diete urmate de celebritati si sfaturi nutritioniste primite din toate partile, cum poti sti care este de fapt cea mai buna si mai sanatoasa metoda de a slabi? Din fericire, experti in.

Acestea sunt cele mai cele mai falsificate alimente din lume. Ai mare grija!

In industria alimentara se pot strecura si unele fraude, care din cauza naturii industriei, pot duce chiar si la unele probleme de sanatate. Potrivit Food Fraud Database, expertii estimeaza ca in jur de 10%.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai razbunatoare zodii

Daca le raniti ego-ul, indiferent daca este vorba de umilire, tradarea sau jignire, ati pus in miscare un lant oribil de evenimente care nu se va termina pana ce nu va va vedea la pamant. Scorpion:.

HOROSCOP. Zodiile care au cele mai pasionale relatii

Intr-o relatie, discutia despre pastrarea pasiunii apare destul de des, dar pentru unii pare ca lucrurile sunt fierbinti de la natura. Toata lumea isi doreste acest lucru, dar astrologia arata ca unii oameni.

ATENTIE! Astea sunt cele mai PARSIVE zodii. Ai grija la ele, te lucreaza pe la spate constant!

Stim cu totii ca nu exista o persoana perfecta, insa tindem sa impartim oamenii in buni si rai. Din a doua categorie fac parte si persoanele duplicitare, capabile sa te tradeze cu zambetul pe buze pentru a-si atinge scopul. Crezi sau nu, aceste carcteristici sunt influentate si de astre.

Astea sunt cele mai parsive zodii. Ai grija la ele!

Stim cu totii ca nu exista o persoana perfecta, insa tindem sa impartim oamenii in buni si rai. Din a doua categorie fac parte si persoanele duplicitare, capabile sa te tradeze cu zambetul pe buze pentru a-si atinge scopul. Crezi sau nu, aceste carcteristici sunt influentate si de astre.

Top 20 de companii listate la Bursa care dau cele mai mari dividende

Investitorii in peste 40 de companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) care ofera dividende sunt rasplatiti cu peste 7,23 miliarde de lei, echivalentul a peste 1,55 miliarde de euro. Din randul primelor 20 de companii in functie de valoarea totala a dividendelor acordate, 6 au oferit un randament al dividendului de doua cifre.

Corina Chiriac a facut show in Vama Veche cu cele mai cunoscute piese: A fost neasteptat de bine FOTO

Corina Chiriac, in varsta de 68 de ani, a sustinut un recital in Vama Veche. Una dintre cele mai indragite cantarete a anilor 70 si 80, artista a facut show printre vamaioti cu cele mai cunoscute piese ale sale, printre care Strada Sperantei si Opriti timpul.

Peste 2.100 locuri de munca, vacante prin reteaua EURES. in Spania, cele mai multe posturi sunt in gricultura

Peste 2. 100 de locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care doresc sa se angajeze in mai multe state europene. Posturile sunt vacante prin reteaua Eures, cele mai multe, peste 900, fiind in Spania, unde se cauta muncitori in agricultura. in Olanda si Germania este nevoie de cate 300 de persoane, pentru a lucra in sere sau depozite ori ca electricieni, sudori si instalatori.

Peste 3.000 de cuiburi au fost recenzate, n Romnia, cu ajutorul aplicatiei Uite, Barza. Top judete si localitati cu cele mai multe berze

Peste 3. 000 de cuiburi de barza alba au fost recenzate in Romania cu ajutorul aplicatiei Uite, Barza!, realizata de Societatea Ornitologica din Romania cu sprijinul Enel, din care 1. 676 sunt cuiburi noi, care nu mai existau in nicio baza de date. Cu ajutorul aplicatiei au fost numarate in 2018 10. 238 de pasari, spre deosebire de cele 8. 241 de anul trecut. Anul acesta, judetul cu cele mai multe cuiburi de barza este Tulcea, iar localitatea fruntasa la acest capitol este Murighiol.

ştiri din Showbiz

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )