Libnet.ro
UNICEF

18:00

Elton John renunta la turnee dupa 49 de ani: Am avut o cariera uimitoare

Hotnews Hotnews,
 Elton John renunta la turnee dupa 49 de ani: Am avut o cariera uimitoare

Muzicianul britanic Elton John, a anuntat in cadrul unui eveniment organizat la New York ca nu va mai canta in turnee, prioritatile sale fiind acum copiii si sotul, si le-a multumit fanilor pentru sustinerea lor timp de cinci decenii, potrivit News. ro. Elton John va incepe un ultim turneu mondial in septembrie 2018, intitulat Yellow Brick Road. continuă pe Hotnews

Elton John renunta la turnee dupa 49 de ani: Am avut o cariera uimitoare

Muzicianul britanic Elton John, a anuntat in cadrul unui eveniment organizat la New York ca nu va mai canta in turnee, prioritatile sale fiind acum copiii si sotul, si le-a multumit fanilor pentru sustinerea lor timp de cinci decenii, potrivit News. ro. Elton John va incepe un ultim turneu mondial in septembrie 2018, intitulat Yellow Brick Road.

Elton John renunta la turnee din cauza problemelor de sanatate, dupa o cariera de 50 de ani: Vreau sa petrec timp cu baietii mei

Cantaretul britanic Elton John, in varsta de 70 de ani, va renunta la turnee dupa o cariera de 50 de ani, din cauza problemelor de sanatate.

Elton John, primele declaratii dupa ce a decis sa renunte la turnee: Am fost pe drumuri toata viata. Cum isi va lua ramas bun de la fani

Cantaretul britanic Elton John a anuntat in cadrul unui eveniment organizat la New York ca va renunta la turnee, prioritatile sale fiind acum copiii si sotul, si le-a multumit fanilor pentru sustinerea pe care i-au aratat-o vreme de cinci decenii.

Elton John nu va mai face turnee. Mai sunt programate doar doua spectacole

Muzicianul britanic Elton John nu va mai sustine turnee, dupa aproape 50 de ani de cariera, conform .

Elton John si-a anuntat retragerea

Elton John a anuntat astazi ca se retrage din lumea artistica. Retragerea are loc dupa 50 de ani petrecuti in lumina reflectoarelor. Ultimul spectacol al lui Elton John va avea loc, in data de 19 mai 20.

Veste trista din lumea muzicii. Cantaret celebru renunta pentru totdeauna la turnee, dupa ce a fost diagnosticat cu o boala crunta

Cantaretul american Neil Diamond a anuntat luni ca a luat decizia de a renunta la turnee, dupa ce a fost diagnosticat recent cu maladia Parkinson, informeaza DPA si Press Association. Neil.

Revedere emotionanta! Un adolescent i-a cunoscut, dupa 15 ani, pe cei care i-au salvat viata cand era bebelus

Un adolescent s-a intalnit, dupa 15 ani, cu familia care i-a salvat viata atunci cand abia se nascuse. Cele doua familii s-au intalnit pentru un test genetic. Anthony a fost.

Videoclipul zilei: Cum arata Borcea dupa 4 ani de inchisoare (VIDEO)

Un videoclip in care este prezentat Cristi Borcea, dupa patru ani de inchisoare, a fost incarcat marti pe YouTube. Acesta este surprins cand intra in Sala de Sedinta a Sectiei.

Videoclipul zilei: DE NERECUNOSCUT! Cum arata BORCEA dupa 4 ani de inchisoare (VIDEO)

Un videoclip in care este prezentat Cristi Borcea, dupa patru ani de inchisoare, a fost incarcat marti pe YouTube. Acesta este surprins cand intra in Sala de Sedinta a Sectiei.

Andra, anunt dupa 10 ani de casnicie cu Maruta: Nu exista familie perfecta!

Nu exista familie perfecta. Fiecare familie este diferita, functioneaza dupa regulile proprii, isi rezolva problemele, evolueaza. Absolut toate cuplurile au si momente de criza, iar a te certa e un.

ştiri din Showbiz

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2095 seconds )