Libnet.ro
UNICEF

16:31

Smiley pleaca in cel mai mare turneu national sustinut de un artist roman: unde va canta

Adevărul Adevărul,
Smiley pleaca in cel mai mare turneu national sustinut de un artist roman: unde va canta

In aceasta toamna, Smiley va porni in cel mai mare turneu national sustinut de un artist roman si va ajunge astfel in 15 orase. continuă pe Adevărul

Portul Constanta, cel mai mare din estul Uniunii Europene, are nevoie de 280 de milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii feroviare

Infrastructura feroviara din Portul Constanta, cel mai mare din flancul estic al Uniunii Europene, este limitata si invechita si are nevoie de 280,7 milioane de euro, in perioada 2019-2023, pentru a se moderniza, potrivit strategiei de dezvoltare a.

Cel mai mare planetariu din tara va fi inaugurat in salina de la Slanic Prahova

Cel mai mare planetariu din Romania, cu o cupola cu diametrul de 16 metri si sistem de proiectie laser 4K) de 24. 000 de lumeni, va fi inaugurat pe 19 iulie in Salina Slanic Prahova, la 208 metri adancime un proiect in valoare de peste 2 milioane de lei, inclusiv finantare europeana. Denumit Supernova Planetarium, acesta se va deschide in prezenta initiatorilor proiectului si a altor invitati din presa si publicul larg si va fi aniversat jumatate de veac de istorie: APOLLO 11 - 50 de ani de la aselenizare.

California: Guvernatorul declara stare de urgenta, dupa cel mai mare cutremur din ultimii 20 de ani

Autoritatile din California continua sa evalueze daunele provocate de cutremurul de sambata, cel mai mare din regiune care a avut loc in ultimii 20 de ani si care s-a simtit din Sacramento pana in Mexic, scrie The Guardian.

Cel mai mare festival de arte vizuale din Romania, VSLO, a ajuns la editia a 10-a

Cea de-a 10-a editie a Festivalului International de Arte Vizuale VSLO va avea loc anul acesta in perioada 23 august 1 septembrie si va aduce, ca in fiecare an, la Vama Veche, cei mai importanti oameni de imagine din Romania, Europa si SUA.

Boeing va pierde titlul de cel mai mare producator de avioane

Grupul american Boeing Co. a anuntat ca livrarile sale au scazut cu peste o treime, afectate de reti.

Surse: Airbus, posibil sa redevina cel mai mare producator mondial de avioane

Livrarile Airbus au crescut cu aproape 28% in primul semestru din acest an, la 389 de aeronave, astfel incat grupul aeronautic european este in grafic pentru a-si depasi rivalul american Boeing in 2019, au declarat vineri pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Andra, Irina Rimes, Feli, Smiley, Vunk si The Motans

Cea de-a treia editie Cantus Mundi Bucuresti Fest, cel mai mare eveniment national de educatie si in.

Digi24. CTP: Este cea mai mare victorie a Simonei de pana acum, mai mare decat victoria de la Roland Garros

Gazetarul si comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu a declarat, la Digi24, ca Simona Halep a jucat alt tenis in semifinala de la Wimbledon, cand a invins-o pe Elina Svitolina si s-a calificat in finala. Este mai mare decat victoria de la Roland Garros 2018 pentru ca Wimbledonul este un turneu cu totul si cu totul special. Jucatorii, oamenii de tenis il considera turneul magic, turneul imperial, cel mai mare din lume, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Cine este dracul si cum a ajuns el cel mai mare teolog. Si a fost aruncat balaurul cel mare, sarpele cel de demult...

De multe ori dracul este cel pe care-l invinovatim pentru anumite lucruri pe care le facem, tot el este cel invocat atunci cand vrem sa jignim pe cineva, iar numele lui apare destul de des chiar si in Biblie.

Reinvie Casa Radio. Proprietarul celui mai mare mall din Romania cumpara cladirea in paragina

AFI Europe, proprietarul AFI Mall, cel mai mare centru comercial din Romania, anunta ca a incheiat pre-contractul de cumparare a 75% din actiunile proiectului Casa Radio, la un pret de 60 de milioane de euro.

ştiri din Showbiz

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )