Libnet.ro
UNICEF

13:30

The Motans porneste intr-un turneu national de doua luni. Cand si in ce orase vor avea loc show-urile trupei VIDEO

Adevărul Adevărul,
The Motans porneste intr-un turneu national de doua luni. Cand si in ce orase vor avea loc show-urile trupei VIDEO

Trupa The Motans pregateste super concerte pentru fanii sai din toata tara, in turneul My Gorgeous Drama Queens, care va dura doua luni. continuă pe Adevărul

Consumul industrial de energie a crescut cu 3,8% in primele doua luni ale anului

Consumul industrial de energie al tarii a crescut in primele doua luni ale anului cu 3,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, insa cererea din partea populatiei a fost in scadere cu 11,2%, se arata intr-un raport publicat de Institutul National de Statistica INS).

Deficitul comercial, in crestere in primele doua luni

Deficitul balantei comerciale a crescut cu 31,6% in primele doua luni, comparativ cu perioada similara din 2017, la peste 1,657 miliarde euro, potrivit datelor Institutului National de Statistica.

Exporturile din primele doua luni ale Romaniei au fost de aproape 11 miliarde de euro. Partea proasta e ca am importat marfuri de peste 12,5 miliarde de euro

In primele doua luni ale acestui an, Romania a exportat marfuri in valoare de 10,88 miliarde euro si a importat de 12,53 miliarde euro, au transmis marti reprezentantii Institutului National de Statistica. Astfel, deficitul comertului international a fost de 1,65 miliarde de euro, mai mare cu aproape 400 de milioane de euro decat cel din urma cu un an. Cumulat, in ianuarie si februarie 2018, exporturile au crescut cu 11,6%, iar importurile cu 13,9%, fata de 1.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )