Libnet.ro
UNICEF

22:15

Povestea celui mai mare spectacol TVR realizat integral la distanta: Deschideti poarta soarelui

Adevărul Adevărul,
Povestea celui mai mare spectacol TVR realizat integral la distanta: Deschideti poarta soarelui

Speranta, solidaritate si incredere in rasaritul zilei de maine sunt mesajele zecilor de artisti romani, aflati in tara sau in strainatate, care s-au alaturat proiectului TVR Deschideti poarta soarelui, in gala muzicala romaneasca realizata integral la distanta. continuă pe Adevărul

VIDEO Imagini de pe santierul celui mai scump pod de peste Dunare. Care este stadiul lucrarilor

Lucrarile la podul care face legatura intre Tulcea si Braila continuna. Este cea mai mare investitie de acest gen din istoria Romaniei.

Gravidele nu au o probabilitate mai mare pentru forme severe de COVID-19

Femeile insarcinate nu prezinta o probabilitate mai mare de a dezvolta o forma severa de COVID-19 in comparatie cu alte femei, potrivit unui studiu preliminar realizat in Marea Britanie, dar tendinta este ca cele mai multe dintre gravidele care dezvolta astfel de forme ale bolii sa se afle in ultimele luni de sarcina, potrivit Agerpres care citeaza Reuters.

Piata de capital din Romania a crescut cu 4,63% in aprilie, cel mai mare ritm de crestere lunara

Companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), incluse in indicele BET, au inregistrat o crestere de 4,63% in luna aprilie, comparativ cu luna martie, fiind cel mai cel mai mare ritm de crestere lunara de pana acum in acest an, potrivit raportului lunar publicat de BVB.

Cum au fost recompensate 3 asistente medicale care si-au riscat sanatatea in cel mai mare focar de COVID-19 din Romania: reclamate penal de prefect

Prefectura Suceava a facut o plangere penala pe numele a patru cadre medicale de la Spitalul Campulung Moldovenesc pentru ca ar fi refuzat sa le dea o mana de ajutor colegilor de la Spitalul Suceava. Pe de alta parte, asistentele au dovezi ca au muncit doua saptamani in cel mai mare focar de COVID-19 din tara.

VIDEO Care ar fi cea mai mare greseala, dupa 15 mai!

Relaxarile masurilor de restrictie in Romania nu inseamna ca virusul nu mai prezinta un pericol sporit, avertizeaza reputatul epidemiolog Prof. Dr. Emilian Popovici, vicepresedintele Societatii Romane de Epidemiologie.

Pacientii de la Matei Bals vor face teste serologice Elisa, de mai mare precizie decat cele rapide

Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul National Matei Bals, a anuntat, luni, ca toti pacientii vor face in curand teste serologice de tip Elisa, mult mai bune decat testele rapide si care dau mai putine rezultate fals pozitive sau fals negative, potrivit Mediafax.

WhatsApp rezolva, in sfarsit, cea mai mare problema: ce o sa poti face in aplicatie

WhatsApp a reusit sa ajunga cea mai populara aplicatie de mesagerie, cu o medie de circa doua miliarde de utilizatori. Si acum tot recupereaza cu optiuni. Dupa dark mode si criptare, dar.

Cea mai mare schimbare pentru toti cei care au cont si card bancar. S-a decis si se intampla intr-o ora

Anul acesta a venit si cu o veste buna pentru milioane de romani care au nevoie de conturile bancare. Conform unei ordonante de urgenta, ANAF trebuie sa se miste mai repede cand vine vorba.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2984 seconds )