Libnet.ro
UNICEF

16:30

Starea Natiei revine pe TV: cu ce post a semnat Dragos Patraru

Adevărul Adevărul,
Starea Natiei revine pe TV: cu ce post a semnat Dragos Patraru

Emisiunea Starea Natiei va reveni pe micile ecrane in luna august. Dragos Patraru a ajuns la o intelegere cu un post comercial, dupa ce a fost dat afara de la TVR in urma conflictului public avut cu sefa institutiei. continuă pe Adevărul

Starea Natiei revine pe TV: cu ce post a semnat Dragos Patraru si primele declaratii

Emisiunea Starea Natiei va reveni pe micile ecrane in luna august. Dragos Patraru a ajuns la o intelegere cu un post comercial, dupa ce a fost dat afara de la TVR in urma conflictului public avut cu sefa institutiei.

Dragos Patraru, primele declaratii despre revenirea la TV: E sansa noastra sa demonstram ceea ce putem la o televiziune generalista importanta

Dragos Patraru, realizatorul emisiunii Starea Natiei, a oferit primele declaratii despre revenirea pe micile ecrane, anuntand ca a facut o investitie serioasa in viitorul sezon, iar acest lucru se va vedea in calitatea programului.

Doina Gradea i-a dat in judecata pe Dragos Patraru si pe Septimiu Sarateanu

Dupa ce i-a dat afara, presedintele-director general al Televiziunii Romane, Doina Gradea, i-a dat si in judecata pe Dragos Patraru, realizatorul emisiunii Starea Natiei, si pe Septimiu Sarateanu, fost producator al matinalului postului public TVR 1.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )