Libnet.ro
UNICEF

10:46

Regizorul filmelor Gardienii Galaxiei, concediat de Disney: care este motivul

Adevărul Adevărul,
Regizorul filmelor Gardienii Galaxiei, concediat de Disney: care este motivul

James Gunn, regizorul filmelor Marvel Gardienii Galaxiei, a fost concediat de compania Disney si nu va mai realiza ultimul opus al seriei dupa ce pe Twitter au fost descoperite mesaje ale sale in care glumea despre pedofilie si viol, a confirmat vineri studioul pentru AFP. continuă pe Adevărul

Valean: Custodele din ariile naturale protejate nu poate fi nlocuit cu statul care este cel mai prost administrator

Europarlamentarul Adina Valean, presedinte al Comisiei de Mediu din Parlamentul European, critica decizia Guvernului de a elimina prin ordonanta custozii din ariile naturale protejate. Custodele poate fi reglementat mai strict, atributiile impartite mai echilibrat intre autoritatile statului si custode, dar acesta nu poate fi desfiintat si inlocuit cu statul care este dovedit) cel mai prost administrator, se arata intr-un comunicat de presa al europarlamentarului.

Dieta. Andreea Raicu a dezvaluit care este secretul siluetei sale de invidiat

Dieta. Este intr-o forma maxima la 41 de ani, dar Andreea Raicu recunoaste ca secretul consta in a fi in coordonare cu sine insasi. Dieta. Buna dimineata! Zilele mele incep mereu cu un pahar cu apa.

Caz DE NECREZUT in Indonezia! Adolescenta violata de fratele sau, condamnata la inchisoare. Care este motivul...

O adolescenta din Indonezia, in varsta de 15 ani, care a fost violata de fratele sau, a fost condamnata la sase luni de inchisoare pentru ca a avortat. Fata fusese inculpata conform legii de protectie.

Parmezanul ar putea avea pe eticheta imagini asemanatoare cu cele de pe pachetele de tigari. Care este MOTIVUL...

Organizatia Mondiala a Sanatatii va propune, in luna septembrie, o rezolutie care ar putea include taxe mai mari si avertizari de tipul celor scrise pe pachetele de tigari pe alimentele acuzate ca ar.

Raspuns oficial dat de Agentia Nationala de Cadastru, cu privire la scandalul in care este implicat Iohannis. Cine detine casa Presedintelui

Raspuns interesant dat de Agentia Nationala de Cadastru in scandalul casei pierdute de Iohannis. Statul trebuie sa aduca dovezi ca este proprietar pentru a se putea inscrie in Cartea Funciara a imobilu.

Dieta 16:8, un mare pericol pentru organismul nostru. Care este cauza

Atunci cand iti doresti sa slabesti cateva kilograme esti tentat sa urmezi dietele care au dat roade pentru alte persoane fara sa iti dai seama ca iti pui sanatatea in mare pericol. Dieta 16:8,.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )