Libnet.ro
UNICEF

20:45

Tom Hanks spune ca el si sotia sa Rita Wilson sunt infectati cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Tom Hanks spune ca el si sotia sa Rita Wilson sunt infectati cu coronavirus

Celebrul actor Tom Hanks a anuntat pe contul sau de Twitter ca el si sotia sa, actrita Rita Wilson, au fost testati pozitiv cu coronavirus in Australia, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Celebrul actor Tom Hanks si sotia sa, Rita Wilson, sunt infectati cu virusul ucigas

Vesti proaste de la Hollywood! Celebrul actorul american Tom Hanks a anuntat ca atat el, cat si sotia sa, Rita Wilson, au contactatCovid-19 si se afla in auto-izolare, in.

Tom Hanks si sotia sa, infectati cu coronavirus. Ce este de facut acum?

Tom Hanks a facut in aceasta dimineata o postare pe Instagram, in care declara ca el si sotia sa, actrita Rita Wilson, au fost testati pozitiv pentru coronavirus si vor urma toti pasii impusi de autoritati.

Vedete infectate cu coronavirus. Tom Hanks, Rita Wilson, Daniele Rugani de la JUventus, primele cazuri confirmate

Tom Hanks si sotia sa Rita Wilson sunt primele celebritati care au dezvaluit ca au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Ambii se aflau in Australia, unde Tom Hanks filmeaza pentru un film despre viata lui Elvis Presley, in regia lui Baz Luhrmann, in care actorul il interpreteaza pe colonelul Tom Parker. Sotii Hanks, amandoi in .

Tom Hanks are Coronavirus. Celine Dion, testata de urgenta!

Temutul Coronavirus incepe sa faca victime si printre marile staruri! Daca Tom Hanks si sotia lui au anuntat ca au fost infectati, Celine Dion a cerut sa fie testata de urgenta! Iata aici detaliile! .

Tom Hanks si Rita Wilson au contractat Covid-19 in SUA: apelul facut de autoritati

Sotii Tom Hanks si Rita Wilson au contractat Covid-19 in Statele Unite, potrivit oficialilor australieni, care au facut apel catre toti care au intrat in contact cu actorii sa se plaseze in izolare si carantina.

Sotii Tom Hanks si Rita Wilson au contactat Covid-19 in Statele Unite

Sotii Tom Hanks si Rita Wilson au contactat Covid-19 in Statele Unite, potrivit oficialilor australieni, care au facut apel catre toti care au intrat in contact cu actorii sa se plaseze in izolare si carantina.

Actorii Tom Hanks si Rita Wilson, diagnosticati cu Covid-19

Actorii Tom Hanks si Rita Wilson au fost diagnosticati cu Covid-19 in timpul sederii in Australia, unde starul din Forrest Gump filmeaza pentru un lungmetraj despre viata lui Elvis Presley.

Tom Hanks, infectat cu coronavirus, impreuna cu sotia sa: vedeta a facut anuntul pe Twitter

Era doar o chestiune de timp pana la aparitia primelor cazuri de coronavirus printre vedete si, din pacate, Tom Hanks se pare ca este primul pe lista. Epidemia de coronavirus s-a extins destul de rapid in ultimele saptamani, in fiecare colt al mapamondului. Pana la aceasta ora, nu am auzit inca informatii despre vedete de .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2714 seconds )