Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Reactia lui Donald Trump, dupa ce rapperul Snoop Dogg l-a impuscat intr-un clip-pamflet

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Reactia lui Donald Trump, dupa ce rapperul Snoop Dogg l-a impuscat intr-un clip-pamflet

Donald Trump a reactionat printr-un mesaj pe contul sau de Twitter, dupa ce rapperul american Snoop Dogg a lansat un videoclip-pamflet in care il ameninta cu pistolul pe presedintele Statelor Unite, prezentat ca un clovn. Trump mentioneaza ca rapperul ar fi starnit o indignare generala daca l-ar fi ironizat in acest fel pe fostul presedinte Barack Obama si, cel mai probabil, ar fi ajuns la inchisoare, scrie The Telegraph. continuă pe Hotnews

Donald Trump vrea ca Snoop Dogg sa ajunga la inchisoare. Rapperul l-a suparat cu scena controversata din noul sau videoclip prin care simuleaza uciderea presedintelui american (VIDEO)

Un videoclip controversat a fost lansat de rapperul Snoop Dogg, acesta intrand in atentia lui Donald Trump. Artistul a simulat ca-l impusca pe presedintele Statelor Unite in videoclipul.

Donald Trump vrea ca Snoop Dogg sa ajunga la inchisoare. Rapperul l-a suparat cu scena controversata din noul sau videoclip prin care simuleaza uciderea presedintelui american

Un videoclip controversat a fost lansat de rapperul Snoop Dogg, acesta intrand in atentia lui Donald Trump. Artistul a simulat ca-l impusca pe presedintele Statelor Unite in videoclipul.

intalnire oficiala intre Donald Trump si Angela Merkel: Care au fost principalele declaratii si acuzatii ale celor doi sefi de stat inainte de intrevedere

Marti, va avea loc la Casa Alba prima intrevedere oficiala intre cancelarul german Angela Merkel si presedintele american Donald Trump. intalnire dintre cei doi este foarte atent urmarita.

Presedintele Donald Trump a platit taxe de peste 38 de milioane dolari la venituri de 152,7 milioane dolari, in 2005

Presedintele Donald Trump a platit taxe federale de 38,4 milioane de dolari, la venituri de 152,7 milioane de dolari in 2005, reiese din doua pagini de documente fiscale publicate de postul de televiziune MSNBC, transmite Bloomberg.

S-a aflat: Iata ce impozite a platit Donald Trump!

Presedintele american Donald Trump a platit in 2005 impozite in valoare de 38 de milioane de dolari, pentru venituri de peste 150 de milioane, a anuntat miercuri Casa Alba, ca raspuns la o cerere a.

intalnirea oficiala dintre Donald Trump si Angela Merkel a fost amanata: Care este motivul bizar care a dus la aceasta decizie

Marti ar fi trebuit sa aiba loc prima intrevedere oficiala dintre presedintele american Donald Trump si cancelarul german Angela Merkel. Numai ca vremea nu a tinut cont de planurilor celor doi sefi de.

Casa Alba anunta amanarea intalnirii dintre Donald Trump si Angela Merkel, din cauza vremii

Casa Alba a anuntat, luni, ca va amana intalnirea dintre presedintele Donald Trump si cancelarul german Angela Merkel, programata sa aiba loc, marti, la Washington, din cauza unei furtuni de zapada, anuntata pentru nord-estul Statelor Unite.

Donald Trump, favorabil ideii de a amenda proiectul republicanilor

Donald Trump este deschis ideei de a amenda proiectul de reforma a asigurarilor de sanatate al republicanilor in vederea unei imbunatatiri, au declarat duminica aliati de-ai sai din Grand Old Party GOP), care au insistat asupra faptului ca este vorba doar despre un cadru maleabil, relateaza AFP.

Presedintele american Donald Trump, favorabil ideii de a amenda proiectul republicanilor privind reforma sistemului de sanatate

Presedintele american Donald Trump este favorabil proiectului republicanilor privind reformarea sistemului de sanatate. Astfel, liderul administratiei de la Casa Alba doreste abrogarea Obamacare, legea emblematica a presedintiei Barack Obama.

Donald Trump si Liga de la Delos

Noi trebuie sa protejam tarile NATO, dar multe dintre ele nu platesc ceea ce ar trebui a declarat la inceput de an, presedintele Donald Trump intr-un interviu acordat cotidianului german Bild si cotidianului britanic The Times.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2424 seconds )