Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brad Pitt anunta ca va lipsi de la premiera filmului documentar in care joaca, Voyage of Time, pentru a se concentra pe situatia familiei

Hotnews Hotnews,
 Brad Pitt anunta ca va lipsi de la premiera filmului documentar in care joaca, Voyage of Time, pentru a se concentra pe situatia familiei

Actorul Brad Pitt a anuntat ca va sari peste preimierea ultimului sau proiect pentru a se concentra pe situatia familiei si nu vrea sa distraga atentia de la documentarul educativ. Decizia vine in urma divortului sau de Angelina Jolie, anunta Reuters. continuă pe Hotnews

Brad Pitt si Angelina Jolie au un contract prenuptial solid: Ce avere si ce proprietati au cei doi actori de impartit

Brad Pitt si Angelina Jolie, care au anuntat saptamana trecuta ca divorteaza, nu vor avea probleme in ceea ce priveste impartirea bunurilor materiale, intrucat au avut grija sa semneze un contract prenuptial solid atunci cand si-au oficializat relatia.

Ce spune actorul Justin Theroux, sotul actritei Jennifer Aniston, despre divortul Angelinei Jolie de Brad Pitt

Actorul american Justin Theroux, sotul actritei Jennifer Aniston, s-a vazut nevoit sa comenteze divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, precizand ca este o situatie groaznica pentru copiii cuplului.

Cum vede sotul lui Jennifer Aniston divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie

Sotul lui Jennifer Aniston nu a mai putut evita subiectul anului, referitor la divortul cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt, si a afirmat, intr-un interviu pentru Business Insider ca e o veste teribila pe.

Divortul Angelinei Jolie de Brad Pitt ar fi fost planuit

Angelina Jolie ar fi planuit de ceva vreme sadivorteze de Brad Pitt. Astaputem deduce in urma dezvaluirilor unei surse apropiate a actritei conform carora Jolie ar fi inchiriat o.

Dezvaluiri despre relatia dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. Motivele de cearta: ea isi dorea o casnicie deschisa, sa se mute in Anglia si sa devina noua Lady Di

Angelina Jolie isi doreste sa se mute, alaturi de cei sase copii, in Marea Britanie, unde sa se dedice campaniilor umanitare si astfel sa continue activitatea Printesei Diana, iar principalele dispute cu Brad Pitt le avea pe tema copiiilor.

Divortul de Brad Pitt ar fi apropiat-o pe Angelina Jolie de Johnny Depp

Pe de alta parte, un presupus apropiat al actritei a declarat ziarului britanic The Sun ca Angelina s-a apropiat foarte mult de Johnny Depp, cu care s-a imprietenit pe platouri la filmul The Tourist, pentru a-l face confident si a-i impartasi momentele dificile prin care trece. Ei vorbeau deja foarte mult cand Amber Heard a inceput divortul impotriva lui Johnny, a precizat sursa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )