Libnet.ro
UNICEF

01:05

Festival Dilema Veche 2015. Regizorul Claudiu Mitcu, despre filmul Reteaua, la Adevarul Live, de la 11.00

Adevărul Adevărul,
Festival Dilema Veche 2015. Regizorul Claudiu Mitcu, despre filmul Reteaua, la Adevarul Live, de la 11.00

In Romania ultimului deceniu, lipsa unor medicamente esentiale pentru tratamentul cancerului a afectat mii de pacienti. Pornind de la o investigatie semnata de jurnalistul Vlad Mixich, regizorul Claudiu Mitcu a realizat documentarul Reteaua, despre mai multi voluntari romani care suplinit incapacitatea statului roman de a asigura bolnavilor accesul la medicamente vitale. Claudiu Mitcu vorbeste filmul sau la Adevarul Live, de la 11. continuă pe Adevărul

Festival Dilema veche 2015. Nicu Alifantis, din Piata Romana, numarul 9, in Piata Cetatii din Alba Iulia

Nicu Alifantis pune la cale un concert inedit in prima zi a Festivalului Dilema veche, desfasurat la Alba Iulia in perioada 21-23 august. De data aceasta, insa, cantecele sale arhicunoscute vor fi reinterpretate intr-un format original. Nicu Alifantis vorbeste, la Adevarul Live, de la 11. 00, despre surprizele pe care le-a pregatit deja pentru singurul festival international organizat de o revista in Romania.

Festival Dilema Veche 2015. Nicu Alifantis, din Piata Romana, numarul 9, in Piata Cetatii din Alba Iulia

Nicu Alifantis pune la cale un concert inedit in prima zi a Festivalului Dilema Veche, desfasurat la Alba Iulia in perioada 21-23 august. De data aceasta, insa, cantecele sale arhicunoscute vor fi reinterpretate intr-un format original. Nicu Alifantis vorbeste, la Adevarul Live, de la 11. 00, despre surprizele pe care le-a pregatit deja pentru singurul festival international organizat de o revista in Romania.

Festival Dilema veche 2015. Mihai Nenita, magicianul viorii, la Adevarul Live, de la 11.00

Violonistul Mihai Nenita a fost numit magician al viorii. Artistul are o cariera spectaculos de prolifica, iar muzica sa are strania abilitate de a parcurge, in cel mai scurt timp, cel mai scurt drum de la vioara la inima. Mihai Nenita vorbeste la Adevarul Live, de la 11. 00, despre magia pe care vioara sa o aduce pe scena.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )