Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cine sunt actorii care formeaza echipa umoristilor de la Antitalent, noul show de comedie de la Antena 1 FOTO

Adevărul Adevărul,
Cine sunt actorii care formeaza echipa umoristilor de la Antitalent, noul show de comedie de la Antena 1 FOTO

Reprezentantii Antenei 1 au anuntat cine formeaza echipa de umoristi din noul show de comedie Antitalent, ce va avea premiera pe 20 octombrie. continuă pe Adevărul

ASIA EXPRESS. Cine sunt vedetele care se vor lupta pentru premiul de 30.000 de euro

Chef Sorin Bontea si Razvan Fodor, Speak si iubita lui, Stefania, Nico si fiica ei, Alexandra, Adda si sotul ei, Catalin, Ristei si fratele lui, Dan, Maria Buza si Lia Bugnar, Alina.

Cine sunt perechile ce vor concura in Asia Express 3? Alex Velea si Razvan Fodor, printre participanti!

Ne pregatim de Asia Express 3, iar 9 perechi de vedete vor pleca in Flipine si Taiwan pentru a filma acest nou sezon al show-ului de televiziune care face senzatie in Romania. Acolo, vor trebui sa se descurce in conditii extrem de sarace, dar si periculoase, cu doar 1 euro pe zi. Iata care sunt acestea.

Cine sunt cei doi tineri care au murit in accidentul de la Sibiu. Adina si Lucian erau mai fericiti ca niciodata inainte de tragedie

Tragedia produsa in cursul noptii de sambata a schimbat sirul vietii a doua familii. Doi tineri din Mures s-au stins pe loc intr-un accident care s-a produs in Sibiu, pe DN14. Din pacate, acestia aveau planuri mari de viitor pe care n-au mai apucat sa le implineasca. Rudele sunt inca in stare de soc dupa .

Caru cu vedete: Ele sunt miliardarele care conduc lumea. Pe ce loc se afla Anastasia Soare; Amintirile lui Stefan Banica cu tatal sau. Aveam cinci ani. Eram in primul rand cu mama mea

Alina Puscas s-a casatorit. Ieri a fost o zi in care petrecerile s-au tinut lant. Fiica lui Gigi Becali s-a cununat religios cu alesul inimii sale, iar Alina Puscas. Ele sunt miliardarele care conduc lumea. Pe ce loc se afla Anastasia Soare. Pe pozitia 21 se afla si romanca Anastasia Soare.

Citricele, branza de oaie si ouale sunt alimentele care s-au scumpit cel mai mult in septembrie

Citricele si alte fructe meridionale, branza de oaie si ouale sunt alimentele care s-au scumpit cel mai mult in luna septembrie a acestui an, fata de luna precedenta, in timp ce cartofii, fasolea boabe si alte fructe proaspete s-au ieftinit.

Cine sunt laureatii Nobelului pentru economie din acest an: o familie de economisti de la MIT (Abhijit Banerjee si Esther Duflo) si un profesor de la Harvard pasionat de demografie

Castigatorii Nobelului in economie denumirea corecta este Premiul pentru stiinte economice al Bancii Centrale Suedeze in memoria lui Alfred Nobel) sunt in numar de 3 anul acesta: Abhijit Banerjee, Esther Duflo si Michael Kremer. Primii doi- Abhijit Banerjee 58 de ani), Esther Duflo 47 ani) - sunt sot si sotie, ambii profesori la MIT Banerjee i-a fost indrumator de doctorat celei careia i-a devenit sotie) si parintii unui copil de 7 ani, iar al treilea - Michael Kremer 55 de ani)- este profesor la Harvard.

Cine sunt liberalii care merg sa discute cu Iohannis despre viitorul prim-ministru

PNL si-a stabilit liderii care vor merge la Palatul Cotroceni, la consultarile convocate de Klaus Iohannis pentru discutarea despre propunerea de premier. Printre acestia sunt Ludovic Orban, presedintele partidului, Robert Sighiartau, secretar general al partidului, precum si Raluca Turcan, prim-vicepresedinte, potrvit unor surse politice.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )