Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Asculta aici toate piesele de pe noul album al lui B.o.B Underground Luxury!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Asculta aici toate piesele de pe noul album al lui B.o.B Underground Luxury!

Cu cateva zile bune inainte de lansarea oficiala a materialului, rapperul B. o. B ne ofera spre ascultare albumul Underground Luxury. Noul disc al artistului, al treilea din cariera sa, urmeaza a fi lansat oficial pe 17 decembrie. Underground Luxury contine in total 15 piese printre care gasim colaborari cu Chris Brown, Future, Ester Dean, 2 Chainz, . continuă pe Devorator Monden

Tyga a lansat mixtape-ul Well Done 4! Asculta aici toate piesele de pe material!

Pentru a nu-i lasa pe fani fara un cadou din partea sa de sarbatori, rapperul american Tyga si-a lansat ieri, noua decembrie, un nou mixtape, intitulat Well Done 4. Asa cum ne sugereaza si titlul, acesta este cel de-al patrulea mixtape din seria Well Done. Noul material contine in total 14 piese printre care gasim .

HOT! LAVINIA lanseaza o frumoasa balada! Asculta aici piesa Povesti cu Zane ft. KAIRA!

Dupa ce a cucerit topurile din mai multe tari Europene, iar piesele ei au fost licentiate in Spania, Turcia, Grecia, Rusia, etc, Lavinia se intoarce acasa, in atentia publicului din Romania cu un nou single in limba romana, Povesti cu zane, featuring Kaira. Produs in studiourile Kazibo Music de catre Alex Pelin si Ovidiu Baciu, .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )