Libnet.ro
UNICEF

11:45

Primul concert experimental din Romania in care artistii populari si underground fac schimb de melodii: cine a acceptat provocarea VIDEO

Adevărul Adevărul,
Primul concert experimental din Romania in care artistii populari si underground fac schimb de melodii: cine a acceptat provocarea VIDEO

Mai multi artisti de top din Romania, printre care Delia si Vita de Vie, vor fi parte a unui experiment inedit ce se va desfasura in aceasta primavara la Arenele Romane. continuă pe Adevărul

Loredana a lansat primul clip virtual reality din Romania

Loredana a lansat primul clip virtual reality din Romania. Este vorba de inregistrarea piesei Ziua de Azi din timpul marelui sau concert de anul trecut, clip pe care il putem urmari in regim de 360 de grade daca purtam ochelari VR.

Ucraina ar putea importa gaze din Romania pe termen mediu

Ucraina este interesata sa importe gaze din Romania, pe termen mediu, in conditiile in care, odata cu inchiderea pietei rusesti, mediul de afaceri ucrainean se orienteaza din ce in ce mai mult spre piata din Romania, a declarat, vineri, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei Ucrainei la Bucuresti, Yevhen Levytskyi, in cadrul unui seminar organizat de Comera de Comert Bilaterala Romano-Ucraineana, citat de Agerpres.

Am inceput sa observam mai multe atacuri cibernetice asupra bancilor din Romania

Anul trecut am inceput sa observam mai multe atacuri cibernetice asupra bancilor din Romania, a declarat Bogdan Pismicenco, Channel Sales Manager pentru Romania, Bulgaria si Moldova la Kaspersky Lab, adaugand: Daca pana acum eram considerati o piata neatractiva pentru infractorii cibernetici, lucrurile incep sa se schimbe, din pacate.

Ministrul Sanatatii: Epidemia de rujeola din Romania a pornit de la o populatie de persoane nomade

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, vorbit in cadrul unei conferinte despre epidemia de rujeola din Romania, despre care spune ca pare a fi pornit de la o populatie de persoane nomade. El precizeaza ca tulpina virusului seamana cu cea care a afectat Italia sau Ungaria, dar nu se poate sti clar daca aceste lucruri au factori comun.

Nicolae Manolescu, presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania, a dat in judecata zece scriitori

Zece scriitori au fost dati in judecata de Nicolae Manolescu, presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania, acesta solicitand anularea Actului constitutiv al asociatiei Uniunea Scriitorilor.

Top 5 producatori de medicamente din Romania. Ce companie a inregistrat cea mai mare cifra de afaceri

Industria farmaceutica din Romania continua sa se dezvolte indiferent de taxele impuse de stat producatorilor de medicamente. Conform calculelor APMGR, peste 2. 000 de medicamente generice au disparut de pe piata in ultimii ani, fiind inlocuite cu.

Situatie tensionata in Colegiul Psihologilor din Romania, pe fondul alegerilor interne

Un conflict a izbucnit in interiorul Colegiului Psihologilor din Romania, ca urmare inceperii procesului electoral intern pentru alegerea unei noi conduceri la nivel central, dar si la nivel de filiale, informeaza HotNews. ro.

The Observer: Mii de femei din Romania, victimele sclaviei moderne. Ele sunt abuzate si exploatate in ferme si sere din Sicilia

Aproximativ 7. 500 de femei sunt victimele sclaviei moderne in fermele si serele din Sicilia, potrivit unui reportaj realizat de The Observer. Dintre acestea, majoritatea provin din Romania si traiesc in conditii mizere, fiind obligate sa munceasca cate 12 ore pe zi, fara sa fie platite. Totodata, ele sunt victime ale agresiunilor sexuale si ale violurilor, mai noteaza sursa citata.

Tensiuni si acuzatii de frauda la alegerile pentru conducerea Colegiul Psihologilor din Romania

Breasla psihologilor din Romania este in fierbere din cauza tensiunilor majore izbucnite intre actuala conducere executiva a Colegiului Psihologilor si marea masa a psihologilor. Tensiunile au aparut odata cu inceperea procesului electoral intern pentru alegerea unei noi conduceri la nivel central, dar si la nivel de filiale. Multi dintre psihologii din tara acuza actuala conducere ca distorsioneaza procesul electoral si schimba regulile in timpul jocului pentru a-si perpetua influenta la varful profesiei; actuala conducere invoca legislatia si lipsa de personal juridic.

Cel putin trei banci medii si mai multe mici - de vanzare, pe piata din Romania

Pe piata din Romania sunt de vanzare minimum trei banci medii si mai multe de nivel mic, a declarat ieri, la Budapesta, Laszlo Wolf, directorul general adjunct al OTP Group, mentionand ca grupul are capacitate financiara suficienta sa cumpere orice banca de vanzare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )