Libnet.ro
UNICEF

19:32

VIDEO Dupa 10 ani, DIN NOU IMPREUNA! Fat Joe si Jennifer Lopez lanseaza Stressin VEZI aici cum arata clipul!

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO Dupa 10 ani, DIN NOU IMPREUNA! Fat Joe si Jennifer Lopez lanseaza Stressin VEZI aici cum arata clipul!

Dupa 10 ani de la ultima colaborare pentru piesa Hold You Down, Fat Joe si Jennifer Lopez isi re)unesc fortele. continuă pe Devorator Monden

Fercala l-a invins, din nou, pe Fratila

Mihai Fercala, presedintele directoratului SIF3 Transilvania a iesit, din nou, invingator in lupta cu Constantin Fratila, care detine impreuna cu apropiatii, 5% din societatea de investitii, cu ocazia Adunarii Generale de ieri de la SIF3.

Aihan Omer din nou la carma nationalei masculine de handbal

Revenit dupa suspendarea dictata de EHF, antrenorul Aihan Omer a preluat din nou nationala masculina de handbal a Romaniei alaturi de care va debuta in preliminariile Campionatului European din 2018.

UPDATE. DNA cere din nou arestarea lui Viorel Hrebenciuc

UPDATE 12:50 - Directia Nationala Anticoruptie cere, din nou, arestarea lui Viorel Hrebenciuc, in al treilea dosar in care este acuzat de trafic de influenta. Corespondentul Antena 3, Ana Maria Roman,.

Pilotii de la compania aeriana Lufthansa sunt din nou in greva

Compania aeriana Lufthansa este din nou in greva. Timp de doua zile, luni si marti, 1. 450 de zboruri sunt anulate, in special cele operate in Europa, au anuntat reprezentantii companiei. Aceasta este cea de-a.

Lady Gaga o critica din nou pe Madonna

Cantareata Lady Gaga a criticat-o din nou pe cantareata Madonna deoarece nu ajuta tinerii artisti, relateaza Mediafax.

Doi politisti risca 10 ani de inchisoare pentru coruptie

Doi politisti risca pana la 10 ani inchisoare pentru comiterea unor fapte de coruptie. Procuratura Anticoruptie a retinut in flagrant un ofiter de urmarire penala al Inspectoratului de Politie Ialoveni si un ofiter de sector al Inspectoratului de Politie Riscani.

Fetita de 14 ani din Zalau, disparuta de 5 zile

O fetita de 14 ani din Zalau este cautata de familie si Politie in tot judetul. Copila a iesit marti seara la plimbare cu cainele, a sunat la interfon sa ii deschida fratele ei, insa nu a.

UPDATE. VIDEO. Hrebenciuc, audiat intr-un nou dosar, la DNA

Viorel Hrebenciuc a venit, luni, la DNA pentru a fi audiat, el declarand ca a fost citat intr-un nou dosar, fara a preciza in ce calitate va da declaratii.

Gigi Becali, din nou in tribune la un meci de fotbal: Latifundiarul a asistat la o partida de juniori disputata de echipa lui Hagi (VIDEO)

Gigi Becali a revenit in tribune la un meci de fotbal. Pentru prima data de cand a ajuns in puscarie, latifundiarul din Pipera a luat loc in loja. Nu s-a intamplat insa la un meci al Stelei, ci la o partida.

Telegondola din Borsa, o investitie de milioane de euro lasata in aer

Proiectul construirii unei telegondole la Borsa, proiect inceput acum mai bine de 10 ani, este departe de a se fi incheiat. O investitie de milioane de euro, care avea menirea de a readuce micul oras de la Poalele Pietrosului Rodnei din nou in lumea sporturilor de iarna, care zace acum uitata.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )