Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Alexandra Ungureanu lanseaza prima piesa din cariera solo

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Alexandra Ungureanu lanseaza prima piesa din cariera solo

Alexandra Ungureanu paseste de astazi intr-o noua etapa a carierei sale impresionante. Dupa ce a inregistrat numeroase succese de-a lungul timpului, avand hituri alaturi de artisti precum Holograf, Morandi, Crush sau Sistem, acum Alexandra lanseaza o prima piesa din directia solo spre care se indreapta. Piesa Impotriva lor este interpretata alaturi Andrei Vitan, cel mai recent talent descoperit de Adrian Sina. continuă pe Hotnews

VIDEO! Va fi hit! Alexandra Ungureanu, prima piesa din cariera solo!

Dupa ce, de-a lungul anilor, a lansat numeroase piese de succes cu alti artisti mari, precum Holograf, Morandi sau Sistem, si a avut o colaborare de lunga durata cu baietii de la Crush, Alexandra Ungureanu lanseaza astazi prima piesa din cariera ei solo.

Ligia lanseaza primul videoclip din cariera solo

Tanara cantareata Ligia lanseaza primul videoclip din cariera solo, pentru single-ul Ultimul tren. Filmarile au durat mai bine de 24 de ore, iar printre locatiile alese s-au numarat Muzeul Iulia Hasdeu din Campina.

VIDEO Alexandra Ungureanu paseste intr-o noua etapa a carierei sale impresionante! VEZI ce SURPRIZE a pregatit artista pentru fanii ei!

Alexandra Ungureanu paseste de astazi intr-o noua etapa a carierei sale impresionante. Dupa ce a inregistrat numeroase succese de-a lungul.

FOTO. Dorian Popa a filmat primul videoclip din cariera solo

Dorian Popa a filmat saptamana trecuta primul videoclip din cariera solo, pentru piesa Pe placul tau, compusa de Mihai Boldea Mahia Beldo) si Claudiu Polk Doddy).

FP a achizitionat actiuni de 3,4 mil. lei in prima zi din al patrulea program de rascumparare

Fondul Proprietatea FP) a rascumparat actiuni in valoare de 3,4 milioane de lei in prima zi din cadrul celui de-al patrulea program de achizitii. Compania vizeaza cumpararea de titluri reprezentand pana la 7,97% din capital.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )