Libnet.ro
UNICEF

01:05

Drepturile de difuzare Euro 2016 nasc dispute: Telekom, plangere la CNA dupa ce UPC a introdus in grila posturi straine care arata partide de la campionat

Adevărul Adevărul,
Drepturile de difuzare Euro 2016 nasc dispute: Telekom, plangere la CNA dupa ce UPC a introdus in grila posturi straine care arata partide de la campionat

Meciurile de la Euro 2016 devin subiect de disputa intre marii jucatori de pe piata locala. Telekom Romania va reclama UPC la CNA din cauza faptului ca a introdus in grila posturi de televiziune din Germania care difuzeaza partide de la Campionatul European de Fotbal 2016. continuă pe Adevărul

Dispute intre cablisti pe tema drepturilor de televizare ale EURO 2016: Telekom a reclamat UPC la CNA

Scandal intre cablistii din Romania pe tema drepturilor de televizare ale EURO 2016. Reprezentantii Telekom au facut o sesizare la Consiliul National al Audiovizualului pe motiv ca UPC a introdus.

Euro 2016, meciurile din 18 iunie: Belgia-Irlanda (16:00), Islanda-Ungaria (19:00), Portugalia-Austria (22:00)

Ziua de sambata de la Euro 2016 debuteaza cu partida dintre Belgia si Irlanda, fiind a patra confruntare din Grupa E. Urmatoarele doua dispute vor fi din Grupa F, Islanda-Ungaria 19:00) si Portugalia-Austria 22:00). Meciurile vor fi transmise Live Score pe HotNews. ro si in direct la Dolce Sport, ultimul meci al zilei putand fi urmarit si la Pro Tv.

Scandal pe piata media din Romania pe seama meciurilor de la EURO 2016

Compania Telekom s-a facut foc si para dupa ce rivalii de la UPC au introdus in grila de programe doua posturi nemtesti care difuzeaza la liber toate meciurile de la turneul final al Campionatului European - EURO 2016.

Ciprian Tatarusanu, pe locul 4 in topul numarului de parade reusite la Euro 2016

Ciprian Tatarusanu, portarul nationalei de fotbal a Romaniei, ocupa locul patru in topul numarului de parade reusite la Euro 2016, la egalitate cu Petr Cech Cehia), ambii cu cate opt parade, potrivit statisticilor oficiale ale Campionatului European din Franta, citate de Mediafax.

LIVETEXT Romania - Albania 0-1 (final). Rusine istorica. Tricolorii pleaca in sfarsit in vacanta si scapa de corvoada Euro 2016

Romania lui Mitica, Gigi, Negoita, Netoiu, Sandu, Bucsaru co si-a aratat duminica seara toate limitarile posibile. Intr-un meci ce se anunta pe viata si pe moarte pentru calificarea in optimile Euro 2016, Romania a pierdut cu 0-1 in fata Albaniei, prima infrangere cu vecinii de la sud intr-un meci oficial. A fost un meci chinuitor, in care gafa inexplicabila a lui Tatarusanu din min. 43 i-a permis lui Sadiku sa inscrie un gol care ne-a turnat plumb in picioare. Echipa Romaniei a aratat ca o colectie de jucatori mediocri, iar rezultatul nu e o surpriza. In celalalt meci al grupei, Franta si Elvetia au facut 0-0 si merg impreuna in optimi. Romania merge acasa, cu un singur punct in trei meciuri. ------------------------Final!!! Romania - Albania 0-1. S0a terminat chinul, hai inapoi in Liga lui MiticaFranta - Elvetia 0-0. Nu ca ar mai contaMin 90+5: Sut Stanciu, iar peste poarta. Deja e redundant sa spun ca-i peste poartaMin 90+4: Ooo, pasa la portar de la Dragos Grigore :) Asta spune totMin 90+3: Inca o ocazie Albania, prinde Tatarusanu o reluare cu capul. Torje ia galben 10 secunde mai tarziu. Jucatori care au stralucit prin mediocritateMon 90+2: Albania nu ne-a mai dat mingea de vreo 3 minute, acum au lovitura liberaMin 90+1. Avem 5 minute de prelungiri, dar ar fi o mare nedreptate pentru albanezi sa-i egalam. Nivelul Romaniei a fost cel mai slab pe care l-am vazut in ultimii 20 de aniMin 89: In rarele ocazii cand avem mingea o aruncam englezeste pentru jucatorii de atac care le ajung albanezilor la brau. Se prefigureaza o istorica rusineMin 88: Albania inca un contra-atac periculos, Tatarusanu prinde centrarea. Min 87: Ocazie mare pentru Albania din corner, cap puternic pe langaMin 87: Suntem in degringolada totala, Abrashi a tras in blocaj de la 16 m, acum au cornerUrmareste LIVETEXT de la ora 22. 00 meciul Romania - Albania si, in paralel, scorul de la Franta - Elvetia.

Final de drum: Romania - Albania 0-1. Rusine istorica. Tricolorii pleaca in sfarsit in vacanta si scapa de corvoada Euro 2016

Romania lui Mitica, Gigi, Negoita, Netoiu, Sandu, Bucsaru co si-a aratat duminica seara toate limitarile posibile. Intr-un meci ce se anunta pe viata si pe moarte pentru calificarea in optimile Euro 2016, Romania a pierdut cu 0-1 in fata Albaniei, prima infrangere cu vecinii de la sud intr-un meci oficial. A fost un meci chinuitor, in care gafa inexplicabila a lui Tatarusanu din min. 43 i-a permis lui Sadiku sa inscrie un gol care ne-a turnat plumb in picioare. Echipa Romaniei a aratat ca o colectie de jucatori mediocri, iar rezultatul nu e o surpriza. In celalalt meci al grupei, Franta si Elvetia au facut 0-0 si merg impreuna in optimi. Romania merge acasa, cu un singur punct in trei meciuri.

EURO 2016. Romania - Albania. Cine ar putea sa fie noul selectioner al nationalei

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, crede ca o eliminare de la EURO 2016 inca din faza grupelor ar reprezenta un dezastru pentru nationala Romaniei. Daca nu vom merge mai departe, va fi un.

O victorie cu Albania, esentiala pentru calificarea Romaniei in optimile de finala la Euro 2016 (VIDEO)

O victorie cu Albania este esentiala pentru calificarea baietilor lui Anghel Iordanescu in optimile de finala la Euro 2016. Cu toate acestea, si cu 4 puncte, Romania ar putea pierde calificarea.

Euro 2016: Romania - Calculele unei posibile calificari in optimi

Fara victorie dupa doua partide disputate la Euro 2016, Romania are o singura varianta pentru partida cu Albania, din aceasta seara: Victoria. Un succes ii poate duce pe tricolori in optimi chiar si de pe locul doi, in anumite conditii. Varianta plauzibila ramane insa o posibila calificare de pe locul trei din Grupa A. Infrangerea cu Albania este singura care garanteaza un loc sigur intr-un avion cu destinatia Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti.

Euro 2016, meciurile din 19 iunie: Romania-Albania (22:00), Elvetia-Franta (22:00)

Ultima etapa din Grupa A de la Euro 2016 se joaca duminica de la ora 22:00. Romania se va intalni cu Albania, pe Stade des Lumieres din Lyon, iar Franta va juca impotriva Elvetiei, pe Stade Pierre-Mauroy din Lille. Meciurile vor fi transmise in direct la Dolce Sport si Live Text pe HotNews. ro. Confruntarea Romaniei poate fi urmarita si la Pro Tv.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )