Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care a fost cea mai urmarita emisiune in luna noiembrie. Vocea Romaniei a cazut pe locul sase

Adevărul Adevărul,
Care a fost cea mai urmarita emisiune in luna noiembrie. Vocea Romaniei a cazut pe locul sase

O emisiune a postului de televiziune Pro TV a fost cea mai urmarita din Romania, in luna noiembrie, pe toate segmentele de public. continuă pe Adevărul

Inventia de la Tesla care rezolva cea mai mare problema a stergatoarelor

Tesla vrea sa elimine stergatoarele clasice de pe masini. in loc vrea sa puna, conform unui brevet, lasere care curata automat parbrizul. Si acesta nu-i tot planul companiei conduse de.

Care au fost cei mai ascultati artisti pe Spotify in 2019: peste 6,5 miliarde de accesari pentru primul loc

Rapperul Post Malone 24 de ani) si cantareata electro-pop Billie Eilish 17 ani) conduc topurile de final de an intocmite de Spotify, iar rapperul Drake 33 de ani) si interpretul Ed Sheeran 28 de ani) s-au impus pe platforma de streaming in ultimul deceniu.

Cazul Anca, cea mai mare facatura a Militiei. Cum a fost acoperita crima unui fiu de securist

Cazul Anca a fost interpretat multi ani drept cea mai mare eroare judiciara din Romania. in spatele povestii taximetristului incarcerat pe nedrept pentru o fapta pe care nu a comis-o se ascunde cea mai mare.

Iarna in toata regula: Minus 15,1 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura la nivel national

Cea mai scazuta temperatura de pana acum a acestui sezon a fost inregistrata in judetul Harghita. Minus 15,1 grade Celsius au fost inregistrata, in noaptea de marti spre miercuri, la Miercurea Ciuc,.

Steagul Romaniei, pe cea mai inalta cladire din lume. Imagini spectaculoase de Ziua Nationala, in Dubai - FOTO si VIDEO

Turnul Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a fost luminat in culorile tricolorului duminica seara, marcand astfel Ziua Nationala a Romaniei. Turistii, printre care si romani, s-au.

Ger naprasnic noaptea trecuta. Locul din Romania unde s-au inregistrat -15 grade, cea mai scazuta temperatura din tara

In judetul Harghita a fost ger in noaptea de marti spre miercuri, cea mai scazuta temperatura de pana acum a acestui sezon fiind consemnata la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a aratat minus 15,1 gr.

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a bugetelor alocate comunicatiilor in ultimul deceniu

Gospodariile din Uniunea Europeana au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicatii servicii postale si de telefonie si fax), ceea ce reprezinta 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodariilor, arata datele Eurostat, publicate in aceasta dimineata. in perioada analizata 2008-2018), cea mai ridicata viteza de crestere a bugetelor alocate comunicatiilor in totalul cheltuielilor de consum a fost in Romania, iar cea mai mare contractie a inregistrat-o Estonia.

Stirile ProTV: Imagine virala. Cea mai inalta cladire din lume, luminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala

Cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai, a fost luminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala a tarii noastre. Burj Khalifa masoara 828 de metri inaltime si este cea mai inalta cladire din lume.

FOTO VIDEO Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a fost iluminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala

Cladirea Burj Khalifa din Dubai, cea mai inalta din lume, a fost iluminata in culorile drapelului romanesc, pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei.

Holzindustrie Schweighofer isi schimba denumirea. Cum se va numi cea mai mare companie din Romania din domeniul exploatarii lemnului

Grupul Holzindustrie Schweighofer, cea mai mare companie care activeaza in Romania in domeniul exploatarii primare a lemnului, isi modifica denumirea, devenind HS Timber Group.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )