Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care a fost cel mai vizionat post in prima luna a anului. Romania TV, cea mai urmarita televiziune de stiri

Adevărul Adevărul,
Care a fost cel mai vizionat post in prima luna a anului. Romania TV, cea mai urmarita televiziune de stiri

Conform audientelor inregistrate in prime-time in luna ianuarie 2020, televiziunile din Romania au obtinut, cu mici exceptii, ratinguri in crestere. continuă pe Adevărul

Cum s-a lasat Cornelia Catanga de fumat, dupa 38 de ani. Cel mai mare regret al artistei

Cornelia Catanga a trecut prin clipe de groaza! Aceasta a vazut moartea cu ochii, dupa ce a suferit un infarct. Dupa tragicul eveniment, artista a luat decizii extrem de importante care sa-i imbunatateasca starea de sanatate. Cum a reusit sa se lase de fumat, dupa 38 de ani si care este cel mai mare regret .

Prognoza meteo ANM: iarna vine in februarie. Cand va ninge si unde va fi cel mai frig

Luna februarie a inceput cu temperaturi ridicate pentru aceasta perioada din an. Din pacate vestile pemtru urmatoarea perioada nu sunt calde ca si temperaturile de pana acum. Prognoza meteo ANM: iarna vine in februarie Daca ieri, 2 februarie,am avut temperaturi cuprinse intre 12 si 0 de grade, da ati citit bine , 20 de grade .

Cum se numeste romanul cu cel mai ciudat nume. De ce a fost luat in vizor de autoritati

Fara doar si poate, romanul cu cel mai ciudat nume este Ispilante Sentiment Brusli! Acesta a ajuns pe mana judecatorilor, nu din cauza numelui, ci din cauza unor probleme cu legea. Cum se numeste romanul cu cel mai ciudat nume Ispilante Sentiment Brusli este conditadin cu Viorica Dancila, originar din orasul Videle, judetul Teleorman, localitatea .

Medicul Mihai Craiu, despre cel mai bun antiviral. Asa te feresti de gripa ieftin si eficient

Cazurile de gripa si raceala, semnalate in Romania, au devenit tot mai numeroase, in ultima perioada. Din pricina complicatiilor respiratorii ce pot sa apara, in special in cazul copiilor si persoanelor in varsta, este recomandata preventia impotriva bolii. Parintii trebui sa aiba mai multa grija la posibilele simptome ale celor mici, dar si sa se .

Eugen Tomac, dupa ce PMP a fost cotat cu 1,8% in preferintele romanilor: Cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an este sondajul IMAS

Eugen Tomac sustine ca sondajul realizat de IMAS, in care PMP este cotat cu 1,8% din optiunile alegatorilor, este cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an. Cel mai mare Fake News.

Cel mai bogat bulgar, oligarhul Vasil Bojkov, zis Craniul, dat in urmarire de autoritati pentru mituire si frauda fiscala

Cel mai bogat om bulgar de afaceri Vasil Bojkov, zis Craniul, care domina loteriile private in Bulgaria, Republica Moldova si Georgia, a fost acuzat de mituire, fraude fiscale si actiuni de coruptie in fruntea unui grup criminal organizat care a actionat incepand de 2014 si dat in urmarire de procuratura din Bulgaria.

Statele Unite trimit zeci de mii de trupe in Europa pentru a lua parte la cel mai mare exercitiu NATO ai ultimilor 25 de ani. Ce contributie va avea Romania (FOTO, VIDEO)

Statele Unite va desfasura numai putin de 20. 000 de militari, plus echipament greu, in Europa pentru a lua parte la cel mai amplu exercitiu al NATO din ultimii 25 de ani, un exercitiu la care ia parte si.

Deputat PNL: Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan, candidatul USR la Primaria Capitalei, este cel mai bun dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum din partea dreptei, fiind cel mai bine plasat s-o invinga pe Gabriela Firea.

Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie afirma ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum, argumentand ca nu ne mai putem permite inca patru ani cu Firea Faliment.

Cand vei putea merge in Bucuresti cu cel mai modern tramvai construit la noi

Dupa autobuze germane si turcesti, in Bucuresti va fi si tramvai romanesc. Deocamdata, e promovat ca fiind cel mai modern construit vreodata la noi. Acest tramvai, care ar trebui sa ajunga.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )