Libnet.ro
UNICEF

07:30

Care au fost cele mai urmarite emisiuni de divertisment in luna martie

Adevărul Adevărul,
Care au fost cele mai urmarite emisiuni de divertisment in luna martie

Romanii au talent, de la Pro TV, ramane cea mai urmarita emisiune de divertisment, potrivit audientelor din luna martie. continuă pe Adevărul

Horoscopul intocmit de astrologul Minerva. Care sunt cele mai norocoase zodii in 2018 - previziuni pentru toti nativii

Anul 2018 va aduce fenomene astronomice speciale. Se anunta 5 eclipse, de 13 ori luna plina, iar astrele ne vor pune la grea incercare. Atat Marte cat si Venus vor retrograda consecutiv, Uranus.

Care sunt cele mai murdare locuri din casa

Microbii care se gasesc in locuinte te pot imbolnavi, de aceea este bine sa stii care sunt partile din casa care au nevoie de mai multa atentie cand faci curatenie. Covoarele pot fi de 4. 000 de ori mai.

Curiozitati despre instrumentele de scris. De ce se numara pana printre cele mai longevive instrumente de scris

Pana a fost unul dintre cele mai longevive instrumente de scris. Instrumentul provenea de la pasari mari si a fost folosit de la inceputul Evului Mediu si pana in secolul al XIX-lea.

Curiozitati despre instrumentele de scris: de ce se numara pana printre cele mai longevive

Pana a fost unul dintre cele mai longevive instrumente de scris. Instrumentul provenea de la pasari mari si a fost folosit de la inceputul Evului Mediu si pana in secolul al XIX-lea.

13 localitati din Dambovita, afectate de alunecari de teren. Cele mai grave situatii raman la Valeni Dambovita si Glodeni

13 localitati din Dambovita sunt afectate de alunecari de teren, cele mai grave situatii ramanand la Valeni Dambovita si Glodeni, unde au fost evacuate familiile ale caror case erau in pericol sa se darame, se arata intr-o informare a Prefecturii Dambovita.

Costurile cu concedierea in Romania, printre cele mai scazute

Tara noastra se numara printre tarile cu costurile cele mai scazute din Europa privind concedierea din motive care tin de persoana salariatului sau din motive economice, potrivit celei de-a patra editii a Studiului international privind concedierea realizat de Deloitte Legal companie reprezentata in tara noastra de Reff and Asociatii) si remis astazi Redactiei.

Angajatori din 13 state europene au aproape 1.300 de posturi vacante in reteaua Eures; cele mai multe, in Germania, Malta si Olanda

Angajatori din 13 state europene au aproape 1. 300 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Germania, Malta si Olanda. in Germania sunt disponibile 886 de locuri de munca pentru manipulant bagaje, soferi, electricieni, sudori si instalatori, in timp ce in Malta sunt 150 locuri de munca pentru soferi de autobuz.

Cele mai spectaculoase concerte si cine-concerte la TIFF 2018. De unde va puteti lua bilete

Organizatorii TIFF 2018 au pus in vanzare bilete pentru cele mai importante concerte si cine-concerte de la festival.

A fost cea mai calda zi de 12 aprilie din istorie. Au fost aproape 30 de grade in vestul Romaniei

A fost cea mai calduroasa zi de 12 aprilie din istorie. in vestul tarii, au fost inregistrate 29 de grade. Temperaturile au crescut din cauza incalzirii globale, fapt care ii ingrijoreaza si pe specialistii.

Cazinoul din Constanta, printre cele mai periclitate sapte monumente din Europa

Pana in luna noiembrie, procesul de conservare a cladirii Cazinoului va fi incheiat Cazinoul din Constanta a fost inclus pe lista celor mai periclitate sapte situri de patrimoniu din Europa, ca urmare a unui proces international de selectie. Includerea in programul 7 Most Endangered a venit la nominalizarea Asociatiei ARCHe si reprezinta o oportunitate deosebita pentru aceasta cladire istorica. Astfel, ea a fost recunoscuta ca o valoare pentru intreaga Europa. in urmatoarele luni, experti din partea Europa Nostra, principala organizatie de patrimoniu din Europa, si Institutului Bancii Europene de Investitii vor vizita Cazinoul si se vor intalni cu decidentii-cheie. Ulterior, echipele pluridisciplinare vor oferi recomandari tehnice, vor identifica alte posibile surse de finantare si vor mobiliza sprijin pentru salvarea monumentului. Pana la finalul anului, specialistii vor formula un plan fezabil de actiuni.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )