Libnet.ro
UNICEF

19:30

Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment din Romania

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment din Romania

Romanii au talent este de departe cea mai urmarita emisiune, reusind sa inregistreze cifre aproape duble in comparatie cu productia ce ocupa locul secund in topul audientelor din luna aprilie. continuă pe Adevărul

Subiectele zilei: Antreprenor de Europa, cu buletin de Romania. Ce ne-a adus Uniunea Europeana: undita si echipa; Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment din Romania; Jumatate din turismul de pe litoral se face la negru

Am mers prin cantinele de corporatisti din Bucuresti, ca sa-ti arat ce vei manca toata viata. Ai putea sa-ti faci mancare sanatoasa de acasa, dar cu totii stim ca ti-e lene. In sine, mediul din corporatii e ceva nociv pentru viata unui om. Este Donald Trump in pericol de a fi destituit? Dupa demiterea directorului FBI Comey, tot mai multe voci cer in SUA demararea procedurii de destituire a presedintelui Trump.

Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le facem atunci cand amplasam o baie in apartament

Atunci cand construiesti o casa te gandesti la living, dormitoare si bucatarie, insa de multe ori nu te preocupa pozitia baii. Ei bine, exista cateva reguli de amplasare a acesteia dupa care multi arhitecti se ghideaza. Problema apare in apartamente, unde spatiul redus si continuitatea .

Care sunt cele mai atractive profesii care iti pot garanta o intalnire romantica

Nu toate profesiile sunt atragatoare in ochii celor care isi doresc sa cunoasca oameni noi. Un nou studiu a aratat care sunt cele mai atractive profesii care iti pot garanta o intalnire romantica, iar rezultatele sunt surprinzatoare.

Efectele Brexitului: Cele mai mari 12 banci din Mare Britanie vor sa-si mute operatiunile in UE

Principalele banci internationale active din Marea britanie intentioneaza sa mute in urmatorii ani, aproximativ 9000 de locuri de munca in statele membre ale UE in contextul iesirii Marii.

Dambovita: Mii de hectare de culturi pomicole, compromise din cauza temperaturilor scazute din aprilie. Unde sunt cele mai mari probleme

Peste 5. 000 de hectare de culturi pomicole au fost distruse in proportie de 70 - 80 la suta in urma temperaturilor foarte scazute si a ninsorilor inregistrate in a treia saptamana a lunii aprilie, cei mai afectati fiind producatorii din Voinesti.

Care sunt preturile serviciilor private de ambulanta din Bucuresti

In cazul in care un pacient are nevoie de transport medical poate apela la Serviciile de Ambulanta Judetene, la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov sau la cele oferite de companiile private. In timp ce serviciile oferite de sistemul de sanatate.

Care au fost cele mai mari zece tranzactii care au avut loc in Romania anul trecut

Achizitia activelor SAB Miller, in valoare de 700 milioane de dolari, a fost cea mai mare tranzactie care a avut loc in Romania anul trecut, pe locul doi se situeaza achizitia KMG International, in valoare de 680 milioane de dolari, iar pe trei - achizitia lantului de magazine Profi 564 milioane de dolari), conform EY Romania MA Barometer.

Secretele bujorul, propus ca floare nationala a Romaniei. Unde sunt cele mai frumoase rezervatii naturale si cum recunosti specia de bujor romanesc

Floarea salbatica, considerata element de identitate nationala, infloreste o data pe an, timp de 10 zile, in luna mai. Intervalul este pandit cu strasnicie de vizitatorii care vor sa se desfete la vederea plantatiilor de bujori.

Secretele bujorului, propus ca floare nationala a Romaniei. Unde sunt cele mai frumoase rezervatii naturale si cum recunosti specia de bujor romanesc

Floarea salbatica, considerata element de identitate nationala, infloreste o data pe an, timp de 10 zile, in luna mai. Intervalul este pandit cu strasnicie de vizitatorii care vor sa se desfete la vederea plantatiilor de bujori.

Cele mai bune locuri de pescuit din Brasov

Cele mai frumoase si cautate balti pe pescuit din Brasov, atat pentru amatori, cat si pentru profesionisti, sunt la Dumbravita, Vadu Rosu, Belin sau Ucea de Jos.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.249 seconds )